7 Mart 2024 Perşembe günü, Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ) tarafından yapılacak planlı elektrik kesintileri, Tokat ilinde bir dizi mahalleyi etkileyecek.

İş sağlığı ve güvenliği önlemleri kapsamında gerçekleştirilecek olan şebeke çalışmaları nedeniyle, belirtilen saat aralıklarında aşağıdaki bölgelerde elektrik kesintisi olacak:

TOKAT, MERKEZ, BAĞBAŞI, GÜLPINAR, ÇERÇİ, SÖNGÜT, TAŞLIÇİFTLİK, ULAŞ, ÇAMALTI KÖYLERİ:

Saat: 09:00 - 12:00
Kesinti Nedeni: Şebeke Çalışması

TOKAT, TURHAL, KOVA MAHALLESİ:

Saat: 09:00 - 10:00
Kesinti Nedeni: Şebeke Çalışması

TOKAT, TURHAL, İĞDELİ KÖYÜ:

Manisalılara kartlı sayaca geçiş süreciyle ilgili müjde Manisalılara kartlı sayaca geçiş süreciyle ilgili müjde

Saat: 09:00 - 15:00
Kesinti Nedeni: Şebeke Çalışması

TOKAT, TURHAL, GÜNEŞ MAHALLESİ:

Saat: 09:00 - 12:00
Kesinti Nedeni: Şebeke Çalışması

Kesintiler, elektrik dağıtım ağında gerekli bakım ve iyileştirme çalışmalarının yapılmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilecektir. Elektrik kesintisi yaşanacak bölgelerdeki vatandaşların, kesinti süresince gerekli tedbirleri almaları ve elektrikli cihazlarını güvenli bir şekilde kapatmaları önemlidir.

ÇEDAŞ yetkilileri, kesintilerin planlı olduğunu ve işlerin belirlenen saatler arasında tamamlanarak elektrik hizmetlerinin en kısa sürede normale döneceğini belirtti. Bu süre zarfında olası aksaklıkları önlemek adına vatandaşların anlayış göstermeleri istendi.

Not: Elektrik kesintisiyle ilgili güncel bilgiler için ÇEDAŞ'ın resmi iletişim kanallarından bilgi alınması önemle tavsiye edilmektedir.