Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt, Cüneyt Aldemir ve Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Ankara’da Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Tokat’ın karayolundaki yatırımlarının istişare edildiği belirtildi.

            TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Karayolları’nda gerçekleşen ziyarete ilişkin bilgilendirmesinde “Karayolları Genel Müdürümüz Ahmet Gülşen'i ziyaret ederek; Niksar - Tokat yolu, şehrimizi Akdenizden Karadeniz’e bağlayacak Niksar - Ünye yolu, Zile - Alaca yolu, Tokat - Mecitözü yolu konusunda çalışmaların hızlandırılması, Çamlıbel Tüneli ile ilimiz genelindeki yatırım talepleri üzerine istişarelerde bulunduk. Sayın Genel Müdürümüze Tokat’ımıza gösterdiği ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN EROĞLU’DAN HİZMETTE KARARLILIK VURGUSU

            Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 31 Mart seçimlerinde yeniden aday olmasından da hareketle yeni dönem için hizmette kararlılık ve Tokat Yüzyılı etiketini öne çıkardı ve ziyarete ilişkin bilgilendirmesinde “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü'ndeyiz. Anayasa Komisyonu Başkanımız ve Tokat Milletvekilimiz Av. Yusuf Beyazıt ve Milletvekilimiz Dt. Cüneyt Aldemir'le birlikte Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen'i ziyaretimizde şehrimizde trafikle ilgili yapacağımız çalışmaları istişare ederek, birlikte atacağımız adımları konuştuk. #TokatYüzyılı'na hep birlikte adım adım #HazırızKararlıyız” ifadelerine yer verdi.