Tokat Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz, Yönetim Kurulu ve Çalışma Grubu öncüleriyle birlikte Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Zile’de feci kaza: 1'i ağır 4 yaralı! Zile’de feci kaza: 1'i ağır 4 yaralı!

            Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin Tokat’ın gözbebeği olduğu vurgulanırken, Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz, Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ın Tokatlı olmasından hareketle ayrı bir mutluluk, güven duyduklarını belirtti. İstişareye açık tutumundan ötürü teşekkürlerini dile getirdi.

            Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesini 1992 yılında Tokat’a kazandıran irade sahipleri ve idarecileri saygı ile andı. O dönemin ileri görüşlülüğüne atıfta bulunarak Tokat’a kazandıran, emeği geçen tüm isimlere minnettarlıklarını ifade etti. Bugün üniversitenin rektörü olarak Tokat Merkez ve ilçelerdeki kampüsleriyle devasa bir kurumu ülkeye, Tokat’a en güzel eğitim öğretim hizmetini verir durumda tutmak için çalışırken, Tokatlının kendisine gösterdiği teveccühün de kendisi için güç kaynağı olduğunu ifade etti. Nazik ziyaret için tüm katılımcılara teşekkürlerini dile getirdi.

            Tokat Kent Konseyi ekibinde Başkan Abdullah Gürbüz ile birlikte Prof. Dr. Ali Kasap, Işıl Feray Karabekiroğlu, Melih Sağıroğu, Şaban Banaz, Çağrı Somtürk ve Fatih Kılıç yer aldılar.