Hızlı tren akar, Tokatlı bakar... Hızlı tren akar, Tokatlı bakar...

Haber: Mustafa Işık

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından, Tokat Niksar Meslek Yüksekokulu'nun Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri, depremzedelerin yanında yer aldı. Öğrenciler, öğretim görevlisi Mustafa Yıldız önderliğinde, deprem bölgesindeki vatandaşlara destek olmak amacıyla harekete geçti.

Toplam 20 öğrenci, dağıtılan çadırların kurulumu için seferber oldu. Depremin etkilediği bölgelerde ihtiyaç sahibi ailelere çadır kurma konusunda yardımcı olan öğrenciler, sıcak ve güvenli bir barınma imkanı sağladılar. 

Tokat Niksar Meslek Yüksekokulu yetkilileri, öğrencilerin fedakarca çalışmalarından dolayı gurur duyduklarını ifade ederken, depremzedelere desteklerin sürdürüleceğini belirtti. Öğrenciler ise, acil ihtiyaçları karşılamak ve depremzedelere moral vermek adına ellerinden geleni yapacaklarını vurguladılar.

Depremin yaralarını sarmak için bir araya gelen Tokatlılar, birlik ve beraberlik içinde yaşanan doğal afetin etkilerini en aza indirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Tokat Sulusaray'da Depremzedelere Öğrenci Dayanışması (12)Tokat Sulusaray'da Depremzedelere Öğrenci Dayanışması (10)Tokat Sulusaray'da Depremzedelere Öğrenci Dayanışması (9)Tokat Sulusaray'da Depremzedelere Öğrenci Dayanışması (7)Tokat Sulusaray'da Depremzedelere Öğrenci Dayanışması (8)Tokat Sulusaray'da Depremzedelere Öğrenci Dayanışması (6)Tokat Sulusaray'da Depremzedelere Öğrenci Dayanışması (5)Tokat Sulusaray'da Depremzedelere Öğrenci Dayanışması (4)Tokat Sulusaray'da Depremzedelere Öğrenci Dayanışması (2)Tokat Sulusaray'da Depremzedelere Öğrenci Dayanışması (3)Tokat Sulusaray'da Depremzedelere Öğrenci Dayanışması (1)