Tokat Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu’nun özgün yorumuyla sahnelenen eserler, izleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Tokat kültürünü, sanatını yansıtan eserlerle Tokat müziğinin en güzel örneklerinin sergilendiği konserde, solistlerin etkileyici performansları ve koronun uyumlu sesi izleyicileri adeta büyüledi.  

Tokat Vakfı tarafından yapılan açıklamada, “40 yıla yakındır faaliyet gösteren Tokat Vakfının  kültürümüzün en güzel unsurlarından biri olan Türk müziğini yaşatmak, sevdirmek ve geleceğe aktarmak gibi bir rolü de üstlenmesinden dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. Konserimize katılarak bizleri onurlandıran Anayasa Eski Başkanı Yekta Güngör Özden’e, Ankara Batı Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Şenel Altınay’a, Meteoroloji 9. Bölge Müdürü Hayrettin Öztaş’a, önceki dönem Koro Şefimiz/Bestekâr Şentürk Deveci’ye, repertuarımızdaki şarkılarımızın güfte yazarı hocalarımız ile bestekârlarımıza, sponsorlarımız Özkan Özçelik, Mustafa İpek ve Kürşat Duman’a, gecemizi onurlandıran tüm hemşehri ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Koro Şefimiz Bestekâr Yener Topaloğlu ile tüm koro ekibimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.” İfadelerine yer verildi. 

Staj ve Çıraklık Mağdurları Alperen'in acılı ailesini yalnız bırakmadı Staj ve Çıraklık Mağdurları Alperen'in acılı ailesini yalnız bırakmadı


 

 
 

Editör: Elvan Mert