Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarla birlikte, Adana, Iğdır ve Siirt illerine yeni emniyet müdürleri, 20 ilin vali yardımcısı ve 127 ilçeye de yeni kaymakamlar atanmış oldu.

Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci'nin görevden alınmasının ardından yerine Ahmet Hakan Arıkan atanırken, Iğdır İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca'nın yerine Erden Sakarya, Siirt İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu'nun yerine ise Necmettin Öztürk getirildi.

Ayrıca, 127 ilin kaymakamı ve 20 ilin vali yardımcısı da değişiklik yaşadı. Atamalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2. ve 3. maddeleri kapsamında gerçekleşti.

Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti

Tokat'a 4 yeni kaymakam

Tokat'a yapılan atamalar kapsamında ise Kırşehir Vali Yardımcısı Turan Soğukkoluk ise Turhal İlçesi Kaymakamlığı'na atanırken, Erzurum Valiliği Kaymakam Adayı Ahmet Tan Reşadiye ilçesi kaymakamlığına, Kastamonu Valiliği Kaymakam Adayı Emre Çömen, Almus ilçesi Kaymakamlığı'na, Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişi Çağlar Tekin Zile İlçe Kaymakamlığı'na atandı.

Ayrıca, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na ise Yalçın Aydın getirildiği bir başka atama kararı da Resmi Gazete'de yer aldı.