10. Başarı yılını kutlayan, Tokat Ekonomik Kalkınma ve Meslek Edindirme Derneği, 3. Olağan Genel Kurul Toplantısını Tokat Öğretmen Evinde yaptı.
TEKMED Genel kuruluna tek liste ile giren başkan Müslim Kaçmaz oy birliği ile yeniden başkan seçildi. 
Dernek Başkanı Müslim Kaçmaz yaptığı açıklamada “Derneğimiz 2020-2023 yılı çalışmalarımızda 10 Avrupa Birliği projesini başarıyla uyguladık. Tokat’tan 50 genci yurt dışına sosyal, kültürel ve mesleki eğitimlere gönderdik. Yurt dışından gelen eğitmen ve gençlere Erasmus+ projeleri kapsamında ilimizde eğitimler düzenledik. TEKMED, bugün 10 yaşına girdi ve bu süreçte 30’dan fazla projede yer aldı. Tokat il kamu ve özel kurumlarıyla iyi ilişkiler geliştirdi. Yenilenebilir enerji kaynaklarının yaygınlaştırılması, iklim değişikliği ile mücadele, sokak hayvanları, aile içi şiddetin önlenmesi, kadınların iş dünyasına girmesinin desteklenmesi ve kadın girişimciliği, gençler arasında şiddetin azaltılması, İslami fobi ile mücadele etmek, gençlerin medya okuryazarlığının geliştirilmesi ve mesleki eğitimin geliştirilmesi konularında çalışmalar yürüttük” dedi. 
Genel kurul toplantısında üyeler, projelerin geliştirilmesi ve yürütülmesi konusunda ortak görüş belirtildi. İyi dilek ve temenniler ile yeni yönetime başarılar dilekleri iletildi.