Marmaris'te karaya oturan tekne kurtarıldı Marmaris'te karaya oturan tekne kurtarıldı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tokat Şubesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu 03 Mart 2024 Pazar günü yapıldı. Gazi Başkan Bilal Özmen yeniden güven tazeledi. Başkan Bilal Özmen, desteklerinden ötürü Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’na teşekkürlerini beyan ederken “Allahım başımızdan eksik etmesin, sağ olsun, var olsun.” ifadelerine yer verdi.

            Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tokat Şubesi genel kurulana Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Tokat Şubesi Başkanı İbrahim Güleç, Tokat Şehit Aileleri Dernek Başkanı İbrahim Demirel ile Tokatlı gaziler katıldılar.

BAŞKAN EROĞLU’NA TEŞEKKÜR:

“ALLAHIM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”

            Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tokat Şubesi Başkanı Bilal Özmen genel kurul ortamında faaliyet raporunu okurken, Erenler Mezarlığında 70 kişilik mezar yeri temin ettiklerini belirtti. Geçen ay 103 gaziyi ilk kez umre yolculuğuna götürdüklerini hatırlattı. Bu vesile ile Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’na teşekkürlerini dile getirirken “Allahım başımızdan eksik etmesin, sağ olsun, var olsun.” ifadelerine yer verdi.

“GAZİLERİMİZİ UNUTTURMAYACAĞIZ”

            Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tokat Şubesi Başkanı Bilal Özmen, gazileri unutturmak için bir de sitemini belirtirken “ömrüm yetinceye kadar görevime devam edeceğim. Hepinizin bildiği gibi bayramlarda, gaziler günümüzde ziyaretimize gelen veya arayarak kutlama yapan askerlerimize teşekkür ederiz. Bir de, bizlerin de içinde bulunduğumuz Aile Sosyal Politikalar İl Müdürümüzün ve ilgili daire müdürlerimizden aynı gayreti görmek isterdim ama ne ziyaret ne de gazi cenazelerine katılım yapmıyorlar! İnşallah bundan sonra katılım olması için elimden gelen gayreti göstereceğim, gazilerimizi unutturmamak için elimden gelen çabayı göstereceğim. İnşallah derneğimizi daha iyi yerlere getireceğiz.” dedi.

BAŞKAN EROĞLU: “HEP BİRLİKTE OLDUK”

            Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, gaziliğin önemine değindiği konuşmasında “her yerde bizler sizlerle iftihar ediyoruz. Sizi çok seviyoruz. Cenab-ı Allah ömrünüzü uzun etsin. 10 yıldır belediye başkanlığı yapan evladınız olarak her daim yanınızda durmaya, gönlünüzde kalmaya, duanızı almaya çabalayan birisi olarak karşınızdayım. Acımızda, cenazemizde hep birlikte olduk. İnşallah bundan sonra da elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Bu bizim vazifemizdir.” dedi.

GAZİLERE KIBRIS GEZİSİ SÖZÜ

            Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokatlı gazilere Kıbrıs gezisi için de söz verdiği konuşmasında “gazilerimizin uçak biletlerini hallederek Nisan yahut başka bir ayda, tercih size ait, biz de gereğini yapacağız. Sizin dualarınıza, desteklerinize talibim.” dedi.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tokat Şubesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu’nda Bilal Özmen başkanlığında oluşan yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

“Asıl: Bilal Özmen, Aslan Şenel, Sezai Sucu, Orhan Yurdakul, Mustafa Ay. Yedekler: Dursun Çadır, Ercan Oduncu, Celal Yüce, Duran Atak, Zeki Yalçın.”

Denetleme Kurulu Asıl: Hasan Abbas, Ali Biçer, Salim Püsküllü. Yedek: Ahmet Demir, Necati Çetin, Ahmet Demirel.

Üst Kurul Delegesi Asıl: Hasan Abbas, Sezai Sucu. Yedek: Şakir Yılmaz. Veyis Saka.