Haber-Foto: Mustafa Işık

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala bayram şekerleri ve çikolataları tezgahlarda yerini alarak müşterilerin beğenisine sunuldu. Kısa bir süreliğine tezgahlarda kalacak olan ve fiyatları her bütçeye göre değişen şeker ve çikolatalar alıcılarını bekliyor. Rengarenk görüntüleri ile şeker ve çikolatalara vatandaşlar bayram öncesi yoğun ilgi gösteriyor.Tokat'ta Bayram Şekerleri Tezgahları Renklendirdi (6)Tokat'ta Bayram Şekerleri Tezgahları Renklendirdi (7)“Alışverişte Hareketlilik Başladı”
Meydanda esnaflık yapan Settar Karaca, "Bayrama yakın tezgahlarımızı açtık, bayram şekerleri satışları başladı. lokumlarımız, şekerlerimiz uygun fiyata bulunmakta. vatandaş şimdiden almaya başladı yavaş yavaş. Emeklilerin de promosyonları hesaplarına yatınca alışverişte hareketlilik başladı. Bir de meydana yakınız, köylerden ve kasabalarda gelen halkımız bayram alışverişi yapıyorlar. O yüzden işlerimiz iyi, çok şükür. Fiyatlar 100 liradan başlıyor, 200 TL’ye kadar şeker var. Fiyatlarımız uygun. Yine yardımcı oluyoruz. Son günlere doğru da değişmez. Hesaplıyız zaten." dedi.Tokat'ta Bayram Şekerleri Tezgahları Renklendirdi (5)“Satışlarımız Hareketlendi”
Taşhan karşısında esnaflık yapan Bayram Ali Kahraman, "Şu anda vatandaşın aldığı 3 bin lira parayla beraber hareketlenme meydana geldi gerçekten de. Güzel satışlarımız hareketlendi. Yaklaşık bir üç gündür biraz hareketlenme var ama bu gününden sonra patlama olacağını düşünüyoruz. Allah nasip ederse. Fiyatlardan da bahsedersek; biz yerelde sıcak leblebi sattığımız için 100, 120, 140, 160 ve 180 TL’ye şeklinde vatandaşın bütçesine göre ayarladık. Hurma çeşitlerimiz var. 80, 100, 300, 400 ve 450 TL’ye kadar hurmamız var elimizde. Kadir Gecesi olması münasebetiyle kuruyemişlerde en çok ağırlıklı olanlardan birisi de melul şekeri. Bu sene lokumun yüksek olması dolayısıyla bu sene meyve şekerini az yaptılar. Onun için de böyle bir talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Çikolatalar şu anda 350, diğer taraftan ucuz çikolatalarımız var bizim. Yüz lira, yüz elli lira. Mesela nood balı var iki yüz lira. Ender çikolata yüz yetmiş beş lira. Lokumların kutusu bir kilosu yüz liraya var. Yetmiş liraya var. iki yüz yirmi liraya var. Yüz seksen liraya var. Vatandaşın bütçesine göre, cebine göre buradaki bir fiyat yapıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Tokat'ta sevgi evlerinde kalan çocuklar TOGÜ'yü ziyaret etti Tokat'ta sevgi evlerinde kalan çocuklar TOGÜ'yü ziyaret etti

Tokat'ta Bayram Şekerleri Tezgahları Renklendirdi (10)Tokat'ta Bayram Şekerleri Tezgahları Renklendirdi (9)Tokat'ta Bayram Şekerleri Tezgahları Renklendirdi (8)Tokat'ta Bayram Şekerleri Tezgahları Renklendirdi (4)Tokat'ta Bayram Şekerleri Tezgahları Renklendirdi (3)Tokat'ta Bayram Şekerleri Tezgahları Renklendirdi (2)