Tokat Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmaları sonucunda, il merkezinde 23 Mayıs 2024 akşamı gerçekleştirilen operasyonla uyuşturucu madde satın aldığı tespit edilen bir şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada 13 adet sentetik ecza hap ele geçirildi ve hakkında gerekli adli işlem başlatıldı.

26 Temmuz 2024 tarihinde deprem olacak mı? Hangi illerde depremler bekleniyor? Kaç Şiddetinde olacak? 26 Temmuz 2024 tarihinde deprem olacak mı? Hangi illerde depremler bekleniyor? Kaç Şiddetinde olacak?

Olayla ilgili olarak uyuşturucu maddeyi temin eden ve satışını yapan iki şüphelinin ikametine ve işyerine düzenlenen operasyonlarda ise toplam 452 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Bu iki şüpheli hakkında "Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan mevcutlu adli işlem başlatıldı.

Tamamlanan işlemlerinin ardından 24 Mayıs 2024 tarihinde Tokat Adliyesi'ne sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Tokat Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadelede kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Editör: Mustafa Işık