Çamlıbel Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre, kesintilerin nedeni şebeke çalışmaları olup, iş sağlığı ve güvenliği ön planda tutularak gerçekleştirilecektir.

İlk kesinti, 15 Ocak 2024 tarihinde 10:00 ile 15:00 saatleri arasında gerçekleşecek ve TOKAT, PAZAR, MENTEŞE KÖYÜ, TATAR KÖYÜ, OVAYURT KÖYÜ, ÇİFTLİK KÖYÜ, KAZGÖLÜ bölgelerini etkileyecektir.

Aynı gün saat 12:00 ile 13:00 saatleri arasında gerçekleşecek ikinci kesinti ise TOKAT, ERBAA, EREK, YENİ MAHALLELERİ KISMİ. bölgelerini kapsayacak.

Şekip Mosturoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Şekip Mosturoğlu evli mi, eşi kim? Şekip Mosturoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Şekip Mosturoğlu evli mi, eşi kim?

Üçüncü kesinti, yine aynı gün saat 10:00 ile 11:00 saatleri arasında TOKAT, BAŞÇİFTLİK, YAZICIK KASABASI KISMİ, DAĞÜSTÜ, ERİKBELEN KÖYLERİ bölgelerinde uygulanacaktır.

Son kesinti ise 15 Ocak 2024 tarihinde 11:00 ile 12:00 saatleri arasında TOKAT, NİKSAR, YAZICIK KASABASI KISMİ. bölgelerini etkileyecektir.

Elektrik kesintilerinin sebebi olarak şebeke çalışmaları gösterilmiş olup, bu kesintilerin iş sağlığı ve güvenliği standartlarına uygun bir şekilde gerçekleştirileceği vurgulanmıştır. Vatandaşlar, planlı kesinti saatlerini göz önünde bulundurarak gerekli önlemleri alabilir ve mağduriyet yaşamamak adına gerekli tedbirleri alabilirler.