TOKAT, ZİLE, BELKAYA, GÜNGÖRMEZ, OSMANPINARI, YEŞİLCE Köyleri:
Bu bölgelerde, 28 Aralık 2023 tarihinde saat 09:00 ile 17:00 arasında yapılacak olan yatırım çalışmaları sebebiyle elektrik kesintisi yaşanacaktır. İş Sağlığı ve Güvenliği ön planda tutularak gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle kesinti süresi boyunca lütfen gerekli önlemleri alınız.

28 Aralık 2023, Saat 10:00 - 15:00

TOKAT, REŞADİYE, BEREKETLİ Köyü:
Aynı gün saat 10:00 ile 15:00 arasında, TOKAT, REŞADİYE, BEREKETLİ Köyü bölgelerinde yatırım çalışmaları sebebiyle elektrik kesintisi gerçekleştirilecektir. Yatırım sürecinde İş Sağlığı ve Güvenliği standartlarına uygun olarak gerçekleştirilecek olan bu kesintiye hazırlıklı olmanız önemlidir.

TOKAT REŞADİYE BOZCALI KASABASI, BOZCALI KASABASI YAYLALARI, GÜZELDERE, TOKLAR Köyleri:
Aynı gün ve saatlerde, TOKAT REŞADİYE BOZCALI KASABASI, BOZCALI KASABASI YAYLALARI, GÜZELDERE, TOKLAR Köyleri bölgelerinde de yatırım çalışmaları sebebiyle elektrik kesintisi yaşanacaktır. Bu süre zarfında lütfen elektrik kullanımınızı gözden geçirerek gereken önlemleri alınız.

28 Aralık 2023, Saat 10:00 - 12:00

TOKAT, NİKSAR, ORMANCIK, UMURLU, ÇİÇEKLİ, DERİNDERE, GÜZELYAYLA, TAHTALI, YEŞİLKAYA Köyleri:
Yine aynı tarih içerisinde saat 10:00 ile 12:00 arasında TOKAT, NİKSAR, ORMANCIK, UMURLU, ÇİÇEKLİ, DERİNDERE, GÜZELYAYLA, TAHTALI, YEŞİLKAYA Köyleri bölgelerinde bakım çalışmaları sebebiyle elektrik kesintisi yapılacaktır. Bu kesinti, iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilecektir.