Tokat Amatör Liginin başarılı takımlarından Topçamspor Kulübü, hafta sonu A takım ve Alt yapısı liglerinde zorlu maçlara çıktı. Orhan Yazıcı’nın öğrencileri Tokat 1’inci Amatör Ligi A grubunda Erbaa Güreş İhtisasspor’la karşı karşıya geldi. Tokat’ın kurtları rakibini 3-0 yendi. 

Alt Yapı Takımları da Zafer Kazandı
U-18 Liginde de müsabakaya çıkan Tokat ekibi, Sulusaray Belediyespor’u 4-0 yenerken U-18 Liginde ise, Turhalspor’u 2-0 yenmesini başardı. Orhan Hocanın kurtları, rakip fileleri 9 kez havalandırırken kalesinde hiç gol görmedi.

Burak Yılmaz: "Kayserispor’a yakışır bir şekilde oraya meydan okumaya gideceğiz" Burak Yılmaz: "Kayserispor’a yakışır bir şekilde oraya meydan okumaya gideceğiz"

Kulüp Başarısı ile parmak ısırtıyor 
Topçamspor Kulübü, haftayı 3’te 3 yaparak bitirdi. Oynadığı üç müsabakadan da galibiyetle kapatarak, kulüp bazında ne kadar iddialı ve iyi bir kulüp olduğunun sinyallerini verdi. Hiçbir maddi imkânı ve desteği olmamasına rağmen, bütün kategorilerde yer alan ve iddialı bir konumda olan, veli ve sporcu desteğiyle Tokat’a ve tokat sporuna hizmet eden bir kulüp konumunda yer alıyor.U 16 Takımı

U 18 TakımıAmatör Takım