Samsun – Sivas bölgesi yolcu treninin 27 Nisan 2023 tarihinde seferlere başlamasıyla Sivas’tan Perşembe, Cumartesi, Pazartesi, Samsun’dan Cuma, Pazar ve Salı günü karşılıklı seferler düzenleniyor. Sivas’tan kalkış 08.40’ta Samsun’a varış 16.43’te oluyor. Söz demiryolu hattı, Tokat ili sınırları içinde kalan parkurdaki istasyonları da hareketlendirmişti.

ZİLE İSTASYON ŞEFLİĞİNDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

            Tren hattının Tokat parkurundaki en önemli istasyonlarından Zile İstasyon Şefliği, hareketliliğin yaşandığı çalışma ortamlarında çevre düzenlemesi ile yeni bir çehreye büründü. İstasyon şefliği personelinin kendi imkanları, Zile esnafının da destekleriyle yaptığı çevre düzenlemesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık kurumunun da dikkatini çekti. İstasyon Şefliğinin eski ve yeni halinin görüntüleri kurumun sosyal mecra portalından paylaşıldı ve örnek gösterildi.

EMEĞİN GÖRÜLMESİ MUTLULUK VESİLESİ OLDU

            Zile İstasyon Şefliği, hizmet yerlerinde yaptıkları çevre düzenlemesini kamuoyuna duyururken “Yılmadan yorulmadan işçimizden memurumuza, makinistinden, ttgsine kadar, tüm çalışan personelimizin emeğine sağlık. Öncesi ve sonrası Zile. TCDD Taşımacılık Basın Dairesi portal sayfasında iş yerimizi paylaşıp bizleri onure etmişlerdir.  Emeklerimizin kurumumuz tarafından görülmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.” İfadelerini kullandı.

EMEK, İSTEK VE AZİMLE YAPILDI

            TCDD Taşımacılık kurumu da Zile İstasyon Şefliğinin yaptıklarının “Zile Araç Bakım Depo Şefliği Personeli kendi imkanlarıyla iş yerlerinde çok güzel bir dönüşüm sağladı.” Başlığı ile duyurdu ve şu ifadelere yer verdi:

            “Sivas Bölge Müdürlüğümüze bağlı Tokat Zile Araç Bakım Depo Şefliği personeli kendi imkanlarıyla yerel esnafın da desteğini alarak iş yerlerinde mükemmel bir dönüşüme imza attı. Depo Şefi Serdal Deniz öncülüğünde Depo Şefliğinde çalışan makinist, işçi personelden oluşan ekip fiziki olarak çok da iyi koşullarda olmayan iş yerlerinde çeşitli tadilat ve bakım işlerini bizzat kendileri yaparak çalışma ortamlarını çok güzel bir hale getirdi.

Zile Araç Bakım Depo Şefi vekili Serdal Deniz ve çalışma arkadaşları emek, istek ve azmin insanla buluştuğu her yerde başarının kaçınılmaz olduğunu bir kez daha bizlere gösterdi.

Eğer sizler de TCDD Taşımacılık çalışanları olarak kendi görev alanınızla ilgili TCDD Taşımacılık markasına katma bir değer kattığınızı düşünüyor, bu başarınızı TCDD Taşımacılık ailesi olarak tüm birimlerimizin duymasını ve fikirlerinizden faydalanmasını istiyorsanız iş yerinizle alakalı her türlü azim ve başarı hikayenizi tanitim@tcddtasımacilik.gov.tr mail adresinden bizlerle paylaşabilirsiniz."