Haber: Mustafa Işık

Turhal'da yerel seçimlerin ardından Turhal Belediye Başkanı seçilen M. Erdem Ural, 3 Nisan'da sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı çağrıyla tebrik çiçeklerinin yerine bağış yapılmasını istedi. Başkan Ural'ın çağrısına uyarak çiçek göndermek yerine bağış yapan Turhal vatandaşları, önemli bir destek sağladılar.

Tokat'ta hareket halindeki otomobil alev alev yandı! Tokat'ta hareket halindeki otomobil alev alev yandı!

Başkan Ural'ın çağrısıyla harekete geçen vatandaşlar, Turhal Belediyesi Aşevi'ne ait banka hesap numarasına bağışlarını gerçekleştirdiler. Bu bağışlar, Turhal'daki ihtiyaç sahiplerine önemli bir destek sağladı. 30 Nisan itibariyle, yapılan bağışların toplamı 42.297 TL'ye ulaştı.Turhal'da Tebrik Çiçekleri Yardımseverliğe Dönüştü (1)

Başkan Ural, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Halkımızın büyük teveccühü ile üstlendiğimiz Turhal Belediye Başkanlığı görevimize başladığımızda, vatandaşlarımızın hayırlı olsun ziyaretlerinde getireceği, göndereceği çiçeklerin daha hayırlı işlere dönüşmesi için sosyal medya hesaplarımızdan bir çağrıda bulunduk. Çiçek göndermek yerine bu çiçeklerin ücretlerini Belediyemize ait Aşevimizin banka hesaplarına bağış olarak yatırılmasını istedik. Sağ olsun vatandaşlarımız da bizleri kırmayarak bu çağrımıza uyarak Aşevimize bağışta bulundular. Aşevimizin hesabında bugün itibariyle 42.297 TL bağış bulunuyor. Duyarlı davranan şehrimizdeki ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak için çorbada tuzu bulunan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Turhal halkının duyarlı davranışı, ihtiyaç sahiplerine umut oldu.