UEFA Avrupa 2. Ön Eleme Turu: Ruzomberok: 0 - Trabzonspor: 2 UEFA Avrupa 2. Ön Eleme Turu: Ruzomberok: 0 - Trabzonspor: 2

Haber-Foto: Mustafa Işık (Özel Haber)

Tokat’ın önde gelen taraftar gruplarından Ultras Cephe Taraftar Grubu, Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger’i makamında ziyaret ederek Gaziosmanpaşa Stadyumu ile ilgili taleplerini iletti. 15-20 kişilik bir grup ile gerçekleşen ziyarette, stadyumun durumu ve ihtiyaçlar hakkında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.Ultras Cephe Taraftar Grubu, Müdür Eger’e Stadyumla Ilgili Taleplerini Ilettiler (5)Ultras Cephe Taraftar Grubu, Müdür Eger’e Stadyumla Ilgili Taleplerini Ilettiler (4)Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger, stadyumun büyük çaplı yenileme çalışmaları için şehrin ileri gelenlerinin bir araya gelerek karar vermesi gerektiğini belirtti. Eger, "Büyük bir stadın yapılabilmesi için şehrin ileri gelenlerinin bir araya gelerek karar vermesi gerekir. Bizim yapabileceğimiz belki üst kapatma olabilir. Orası sağlam çıkarsa maraton tarafının üstünü kapatacağız. Deprem analizlerini sağlamak önemli, tribünlerin sağlam çıkması lazım ki üstüne bir şey yapılsın. Yağmurdan koruyalım derken çatının altında bırakırsak olmaz." dedi. Ayrıca, bu tür projelerin yalnızca il müdürünün kararıyla değil, şehrin dinamiklerinin bir araya gelerek ödenek çıkartmasıyla yapılabileceğini vurguladı.

Ultras Cephe Taraftar Grubu Lideri Can Şahinoğlu, grup olarak bu sezon maraton tribününün yanındaki kale arkasına geçmeyi planladıklarını belirtti. Şahinoğlu, “Bizler Tokatsporun isminin geçtiği her kulvarda takımın arkasında olacağız, bu senede kale arkası tribününde takımı destekleyip Şampiyonluk yolunda sağlam bir görüntü çizerek kale arkası tribünlerini komple dolduracağız. Marathon tribününü kapatırken kale arkasınının bir kısmının kapatılması sizlerden ricamızdır. Tribünlerimiz ve stadımız eski ama mevcut stadımızı konum itibariyle çok seviyoruz ve yenilik talebimizin karşılık bulmasını istiyoruz.” diye konuştu.Ultras Cephe Taraftar Grubu, Müdür Eger’e Stadyumla Ilgili Taleplerini Ilettiler (6)Ultras Cephe Taraftar Grubu, Müdür Eger’e Stadyumla Ilgili Taleplerini Ilettiler (3)Ultras Cephe Taraftar Grubu, Müdür Eger’e Stadyumla Ilgili Taleplerini Ilettiler (2)

Editör: Mustafa Işık