Haber-Foto: Mustafa Işık 

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu 2024 Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerde için sandık başına gitti. Melik Ahmetgazi İlkokulu’nda oyunu kullandı. Oy kullanma işlemi sonrasında Vali Hatipoglu açıklamalarda bulundu.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden Filistin destekçilerine  davet! Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden Filistin destekçilerine davet!

I M G 20240331 W A0011

"3900 Kamu Görevlisi Görev Yapacak"

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu " Öncelikle ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tabii yerel seçimler bizim 150 yılı aşkın süredir geçen sandık tecrübelerimizin en önemli göstergelerinden birisi. Bu anlamda da tüm yarışan adaylara ve görev alacaklara şimdiden başarılar diliyorum ben. İlimizde emniyet bölgesinde 918 sandıkta 2400'e yakın kamu görevlimizle, polisimizle, yine jandarma bölgesinde 1941 sandıkta yine 1500'ün üzerinde kamu görevlisiyle, jandarmamızla güvenlik ve huzur içerisinde seçimlerin tamamlanması için çalışmaktayız. Bu anlamda da şu an itibariyle herhangi bir olumsuzluğumuz yaşanmadı. Diliyorum ki her hangi bir sıkıntı yaşanmadan bir şenlik havasında seçimleri Tokat'ımızda tamamlarız"ifadelerine yer verdi.