Haber-Foto: Mustafa Işık

Kızılay Tokat İl Merkezi Ramazan’ın 24. Gününde, Türk Kızılay Onursal Başkanı ve Tokat Valisi Numan Hatipoğlu’nun teşrifleri, Kızılay Kadın Komisyonu, Genç Kızılay Teşkilatı ve Gönüllülerle birlikte Hocaahmet Mahallesi’nde hayırsever vatandaşlara bağışlanan iftarlık pide dağıtımı yapıldı.

“Çok Güzel Bir İşe İmza Atılıyor”

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, “Kızılay ülkemizin medarı iftihar kurumlarından birisi, zor zamanlarda darda kalana dünyanın her yerinde yetişmesi gibi bir güzel hasrete sahip milletimizin öz değerlerinden ortaya çıkmış olan güzide bir kurumumuz. Tokat şubemizde yine çok güzel işlere imza atıyor. Salı günü bir iftar programında beraber olduk, gönüllülerimizle, vatandaşlarımızla birlikte. Bugünse Kızılay gönüllüsü olan gençlerimizin mahallelerdeki pide dağıtımına iştirak ettik. Bu uzun zamandır devam eden bir gelenek.  Kızılay vasıtasıyla hayırseverlerimizin pide yerleri tüm vatandaşlarımıza, ihtiyaç sahibi olup olmadığına bakılmaksızın mahalle bazında dağıtılıyor.  Bu anlamda da çok güzel bir işe imza atılıyor. Üstelik dünyanın çeşitli ülkelerinden gelmiş olan kardeşlerimizle, bizimle birlikte Ramazan sevincini İştirak ediyorlar. Bu da ayrı bir güzelliği, bu anlamda emeği geçen tüm arkadaşlarımızı da kutluyorum.

Kızılay Tokat Şubesi, Ramazan boyunca mahallelerde günlük 750 pide dağıtımı yapacak.

Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu, gençlere bisiklet hediye etti Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu, gençlere bisiklet hediye etti

Vali Numan Hatipoğlu (8)Vali Numan Hatipoğlu (9)Vali Numan Hatipoğlu (6)Vali Numan Hatipoğlu (7)Vali Numan Hatipoğlu (5)Vali Numan Hatipoğlu (3)Vali Numan Hatipoğlu (4)Vali Numan Hatipoğlu (2)