ATV'de Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde yarışan Yağmur Ateş, tuhaf davranışlarıyla izleyicileri şaşırttı.

Trabzon'daki mahallelerde asfaltlama çalışmaları devam ediyor Trabzon'daki mahallelerde asfaltlama çalışmaları devam ediyor

5 yıl önce Bali'ye yerleşen 25 yaşındaki Ateş, konuşurken çıkardığı nefes sesleri ve hareketleriyle dikkat çekti. Ada hayatının tadını çıkaran ve tekneyle dünya turu yapmak isteyen yarışmacı, alkol bağımlılığından dolayı balkondan düştüğünü ve beyin ameliyatı geçirdiğini anlattı. 

Yarışmacı sık sık İngilizce kelimeler kullanarak, "Wow, crazy... Siz de İngilizce konuşuyor musunuz? Ben Flemenkçe, İngilizce, İspanyolca, Endonezya ve Türkçe biliyorum" dedi. Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacının İngilizce konuşmasına şaşkınlıkla karşılık verdi ve "En son Türkçe galiba" dedi. Yarışmacı, ardı ardına doğru cevaplar verse de, 50 bin TL'lik "Titikaka Gölü'ndeki kurbağaları doğal yaşam alanında ziyaret etmek için hangi kıtaya gitmeniz gerekir?" sorusunda cevabı bilemedi. 
Asya, Afrika, Avusturya ve Güney Amerika şıklarında zorlanarak joker hakkını kullanan yarışmacı, doğru cevabı bilemedi, yanlış cevap vererek elendi. Yanlış cevabı gören Ateş, sessizce yerinden kalkıp gitmeye çalıştı, bu sırada İmirzalıoğlu devreye girerek "Gidiyor musun? Bir veda cümlesi söylemek istemez misin?" dedi. Yarışmacı geri döndü ve "Geldiğim için çok eğlendim. Şovunuzun başarısını ve devamını diliyorum" diyerek yarışmadan ayrıldı.