Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Belediye Başkan adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala birçok kurum ve esnafı ziyaret ederek  Tokatlılarla bir araya gelen Yazıcıoğlu, hayata geçireceği projeleri detaylı bir şekilde paylaşıyor ve şehir halkından destek istiyor.

Vatandaşların beklenti ve taleplerini dinleyen Yazıcıoğlu seçim kampanyasında geçen sürede; Sulusokak esnafı, Tokat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Tokat Mehmet Akif Ersoy Görme Engelliler ilkokulu/Ortaokulu, Tokat Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Özel Eğitim Meslek Okulu, Okul Müdürleri, Tokat Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası, Tokat DSİ, Tokat Behzat Bulvarı esnafı, Cumartesi Pazarı, Yar Ahmet Mahallesi esnafı,  Çekenli İş Merkezi'ni ziyaret ederek projeleri ile ilgili kapsamlı bilgiler verdi.

Sakarya'nın cennet köşelerine hayran kaldılar Sakarya'nın cennet köşelerine hayran kaldılar

Seçim çalışmalarını sürdürerek Tokatlı vatandaşlarla buluşan Yazıcıoğlu, sosyal medyada da aktif bir şekilde paylaşımlarda bulunuyor.

Bu süreçte attığı adımları ve gerçekleştirdiği ziyaretleri dijital platform üzerinden paylaşan Yazıcıoğlu'nun yaptığı sosyal medya açıklamaları şöyle oldu: 

"Sulusokak esnafımızı ziyaret ettik.Hoş sohbetleri ve güler yüzleri için teşekkür ederiz." 
"Tokat Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sn.Fatih Peşmen ve çalışma arkadaşlarını ziyaret ettik."
"İl Sağlıkspor ve Hastanespor arasında düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası Final maçına katılım sağladık. Turnuva şampiyonu İl Sağlıkspor’u ve tüm takımlarımızı tebrik ediyorum."
"Milletvekilimiz Sn.Yücel Bulut, Ülkü Ocakları Tokat İl Başkanımız Sn.Oğuzhan Yay Beyefendi ile birlikte 
Tokat Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanı Sn.Mustafa Kaya Beyefendiyi ve Yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Hoş sohbetleri için teşekkür ederiz."
"Türkiye Kamu Sen Sendika Başkanımız Sn.Mahmut Demir İle Tokat DSİ 72.Şube Müdürümüz 
Ali Çetinkaya’yı ve çalışma arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Rabbim her birisine kolaylıklar versin."
 "İl Başkanımız Sn.Mustafa İpek ve Ülkü Ocakları Tokat İl Başkanımız Sn.Oğuzhan Yay Beyefendi ile 
Tokat Belediye Plevnesporumuzun maçına katılım sağladık. Tebrikler Tokat Belediye Plevnespor"
"Milletvekilimiz Sn.Yücel Bulut, İl Başkanımız Sn.Mustafa İpek ile beraber Tokat Behzat bulvarı esnafımızı ziyaret ettik. Her birisine gülen yüzleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum."
 "İl Genel Meclis Üyesi Sn.Ahmet Yılmaz ve Türkiye Kamu Sen İl Sendika Başkanımız Sn.Mahmut Demir ile birlikte  Cumartesi Pazarı esnafımızı ziyaret ettik. Rabbim her birinin kesesine bereket versin."
 "İl Genel Meclis Üyesi Sn.Ahmet Yılmaz ve Türkiye Kamu Sen İl Sendika Başkanımız Sn.Mahmut Demir ile birlikte  Tokat Ali Paşa esnafımızı ve Tokat Yar Ahmet Mahallesi esnafımızı ziyaret ettik. Rabbim her birinin kesesine bereket versin."
 "İl Genel Meclis Üyesi Sn.Ahmet Yılmaz ve Türkav Tokat İl Başkanı Recep Bozdemir Beyefendi ile Tokatımızın  Çekenli İş Merkezi esnaflarını ziyaret ettik.  Rabbim her birisinin dükkanına bol bereket nasip etsin.”