Haber: Mustafa Işık

31 Mart’ta Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerinde Tokatlılar sandık başına gitti. Şehrini, ilçesini ve beldesini talip olan başkanlarını kullandıkları oylarla belirledi. Tokat’ın ilçelerinde yeni seçilen Ak Partili Artova Belediye Başkanı Ali Güner, CHP’li Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural ve MHP’li Reşadiye Belediye Başkanı Ergül Ünal, seçim sonrasında sosyal medyadan açıklamalarda bulundular. Peki, çiçeği burnundaki başkanlar ilk mesajları ne oldu? Hangi mesajları verdiler?

Yeni Seçilen Belediye Başkanları

“Bu zafer hepimizindir”

Artova Belediye Başkanı Ali Güner, “Ya Allah Bismillah, iyi ki varsın Artova’m. İlk günden beri beraber yol yürüdüğüm Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Tokat İl Başkanımız Sn. Ali Özer’e, Anayasa Komisyonu Başkanımız Milletvekilimiz Sn. Yusuf Beyazıt’a, Milletvekilimiz Sn. Mustafa Arslan’a, Milletvekilimiz Sn. Cüneyt Aldemir’e, İlçe Başkanımız Sn. Abuzer Kılıç’a, Belediye Başkanımız Sn. Lütvü Yalçın’a, İl Genel Meclisi üyelerimiz Sn. Devran Zeytin’e ve Nazmi Aydan’a, eski dönem İl Genel Meclisi Üyemiz Sn. Cemil Bıyık’a, Kadın Kolları Başkanımız Sn. Hilal Karabulut’a, Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Hasan Dirican’a ve Ak Parti İlçe Teşkilatımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İlk günden bu yana bizleri büyük bir ilgiyle karşılayan, bu ilgiyi seçim günü sandıklarımıza döken tüm Artovalı hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Memleketimizin gelişimine katkı sağlamak için gece gündüz demeden çalışacağıma söz veriyorum. Bu zafer hepimizindir. Elhamdülillah. Seçim sürecinin başından beri dostça ve centilmence rakip olduğum kıymetli büyüğüm Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Sn. Nazif Çuhacı abime, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sn. Mustafa Özel abime ve Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş tüm dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.Ali Güner 1

“Birlikte başardık! Teşekkürler Turhal”
CHP’li Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, “Bugünden itibaren Turhal'da, güneş bir başka doğacak. Kalbimiz; şehrimize, ilçemize, demokrasimize sahip çıkan tüm vatandaşlarımızla birlikte.
Hep birlikte başardık. Şehrimizi, ülkemizi çok daha güzel günlere yine hep birlikte taşıyacağız.
Beni bu göreve layık gören tüm vatandaşlarıma saygılarımı sunuyorum. Sandıklara giden, sayımlarda oylarımıza, geleceğimize sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Turhal'ımıza değer katmak için, Turhal'ın kronikleşmiş sorunlarını çözmek için ilçemizi kalkındırmak için çok çalışacağız. Hiç kimse kaybetmedi, Turhal kazandı. Hazır ol Turhal, başlıyoruz.” notu paylaştı.424852060 17853934626155083 8492363894902940022 N“Reşadiye Kararını Verdi”
MHP’li Reşadiye Belediye Başkanı Ergül Ünal, “Çok Kıymetli Hemşerilerim, seçim bitti. Reşadiye’mizin yürekleri güzel ve hepsi bir birinden özel insanları kararını verdi. Reşadiye’mizin 5 yıllık yönetimini Milliyetçi Hareket Partimize teslim etti. Rabbime böyle güzel bir ilçeye beni Belediye Başkanı olarak nasip ettiği için hamd ediyorum. Bu süreçte bana destek olan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye, Tokat Milletvekilimiz Sn. Yücel Bulut’a, İl Başkanımız Sn. Mustafa İpek’e, İlçe Başkanımız Sn. Erol Şimşek’e ve çok kıymetli yönetim kurulu üyelerine, Ocak Başkanımız Sn. Batuhan Kargılı ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca geçmiş dönemlerde partimizin İlçe başkanlığını yapmış kıymetli başkanlarıma, Milliyetçi Hareket partisine gönül vermiş ve bana kaya gibi sahip çıkan ülküdaşlarıma, İl Genel Meclisi Encümen adaylarımıza (Ali Akkoyun, Erol Bek,  İsmail Demirkol) ve Belediye Meclis üyesi encümen adaylarımıza ( Güngör Erdem, Harun Demirkol, Serhat Ertürk, Rıza Demiryürek, Ali Korkmaz, Adem Bozkurt, Samet Şirin, Ebubekir Sırakaya, Ramazan Kaya) gece gündüz yanımızda duran gençlerimize, bütün Reşadiye’yi sokak sokak tarayan kadınlarımıza,  6844 seçmeni tarayıp bize anlık bilgi akışı sağlayan bilişim ekibimize, sosyal medyamızı yöneten kardeşlerime, arabalarımızı sürenlere, Reşadiye’nin değişimine inanan farklı bir siyasi görüşte olsa da bizim yanımızda olan  siyasi partilerimizin kıymetli yöneticilerine, sevgili öğrencilerime, tek yürek olan bütün akrabalarıma, belki burada sayamadığım yüzlerce yol arkadaşıma, dava arkadaşıma, ve seçim süreci boyunca hep yanımda duran, bana her daim iyi ki böyle yüce bir milletin belediye Başkanlığına aday olmuşum dedirten siz değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Reşadiye’mizdeki seçimin hiçbir talihsiz bir olay yaşanmadan sağlıklı bir şekilde, bir şölen havasında tam bir kardeşlik iklimi içerisinde geçmesine katkı sağlayan Reşadiye’de seçime giren AK Parti Adayı Sn. Kazım Elmas Beyefendiye, Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Sn. Gültekin Yılmaz Beyefendiye, Saadet Partisi Adayı Sn. Recai Demiryürek’e ve partilerin çok değerli yöneticilerine, taraftarlarına şükranlarımı sunuyorum. Rabbim seçimimizin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Dava arkadaşlarım, ülküdaşlarım sizleri çok seviyorum. Rabbim hepinizden razı olsun.  Rabbim sizi var etsin.  Rabbim sayınızı artırsın.” paylaşımında bulundu.434751496 25052755944370003 6981861944539812341 N