Haber: Mustafa Işık

2024 yerel ve mahalli seçimlerinde Belediye Başkan Adayları Tokat’ta boy göstermeye başladı. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nu, CHP eski İl Başkanı Murat Yazıcı’yı, MHP eski Tokat Valisi Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nu, İYİ Parti Şeref Menteşe’yi ve Saadet Partisi ise Merkez İlçe Başkanı Selim Işık’ı Tokat Belediye Başkan adayı olarak gösterdi. Kulislerde Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Tokat İl Başkanı Sedat Ay’ın Tokat Belediye Başkan Adayı olacağı konuşulurken Tokat’ta gözler Genel Başkanlığını Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi’nin Tokat Belediye Başkan Adayının kim olacağına çevrildi.

Opt C E R C E V E L I K A R E L O G O W O D V G W6 S7038 V Q G F7 H R Z

YENİDEN REFAH PARTİSİ İL BAŞKANI YASİN ÇELTEK’TEN İDDİALI ÇIKIŞ
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Yasin Çeltek, Tokat Hürsöz’e adaylık hakkında iddialı açıklama geldi. Başkan Çeltek, Tokat Belediyesine sürpriz adayla çıkacaklarını belirtti. Adaylarının çok iddialı ve kendisinden çok söz ettireceğini vurgulayan Başkan Yasin Çeltek, Tokatlıları şok etkisi yaratacağı Belediye Başkan Adayını Cumartesi günü Ankara Arenada yapılacak aday tanıtım programında Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından açıklayacaklarını belirtti. Sürpriz adayla Tokat Merkezde iddialı olduklarının altını çizen Çeltek, merkez belediyeyi kazanarak Tokat Belediyesi’ni Milli Görüşle buluşturacaklarını sözlerine ekledi.426111401 3778758195693645 1119262744986791616 N“TOKAT BELEDİYESİ’Nİ MİLLİ GÖRÜŞLE BULUŞTURACAĞIZ”
Çeltek, “Yeniden Refah Partisi Tokat Belediyesine sürpriz aday çıkaracağız. Adayımız çok iddialı ve kendinden söz ettirecek bir isim. Tokat sorunlarını bilen ve bu sorunlara çözüm üretecek projeleriyle geliyor. Sürpriz isimle Yeniden Refah Partisi 3 kadar güne kadar Tokat Belediye Başkanlığını açıklayacak. Şok bir isimle Tokat Belediyesi’ni Milli Görüşle buluşturacağız. Adayımızla sürpriz adayımızla geliyoruz. Tokat merkezinde iddialıyız. Merkez Belediyesi’ni kazanacağız. Cumartesi günü genel başkanımızın Ankara arenada yapacağı programda adayımız açıklayacağız.” dedi. 

Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Aziz Yıldırım geri mi dönecek? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Aziz Yıldırım geri mi dönecek?

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Yasin Çeltek