Ajda Pekkan’dan  unutulmaz bir müzik şöleni! Ajda Pekkan’dan  unutulmaz bir müzik şöleni!

Güldür Güldür Show'un izleyicileri tekrar ekran başına çekmek için planlanan yeni sezonu, herkesi gülmekten kırıp geçirecek. Peki Bilal karakteriyle tanınan Onur Buldu ve Naime karakterini canlandıran Ecem Erkek ekibe geri katılacak mı? İşte detaylar...  

Show TV’nin yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran programı Güldür Güldür Show’un sevilen oyuncuları Ecem Erkek ve Onur Buldu, programa geri dönüyor. Heyecanla beklenen yeni bölümler, izleyicilere televizyon tarihinde unutulmayacak anlar yaşatacak.  

Ecem Erkek, Güzel Günler dizisinin final yapmasının ardından Güldür Güldür Show'daki Naime karakterine geri dönme kararı aldı. Erkek'in ardından, Bilal karakteriyle tanınan Onur Buldu da ekibe katılacağını duyurdu.

Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Uğur Bilgin, Aylin Kontente, Erdem Yener, Mahir İpek , Aziz Aslan, Özgün Aydın, Açelya Topaloğlu, Burak Topaloğlu, Berkay Tulumbacı, Toygan Avanoğlu, Özgün Bayraktar, Ayça Koptur, Fatih Öztürk, Hasibe Özlem Eren yer alıyor. 

Güldür Güldür Show'un kadrosunda bir dönem yaşanan ayrılıklar, izleyicileri üzmüştü. Ancak, Ecem Erkek ve Onur Buldu'nun dönüş haberleri, hayranları heyecanlandırdı. Onur Buldu, sosyal medya hesabından yaptığı esprili paylaşımla dönüşünü müjdeledi: "Canım şöyle bir kişilik yer açsak be." Ecem Erkek de bu paylaşıma yanıt vererek, "E bir kişilik yer de ben isterim," dedi.
BKM yapımcılığındaki program, yeni sezona iki güçlü oyuncusunun dönüşüyle iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Uzun yıllardır ekranlarda olan Güldür Güldür Show, Ecem Erkek ve Onur Buldu'nun katılımıyla izleyicilere yeniden keyifli anlar yaşatacak.

Editör: Elvan Mert