Yusuf Güney, konuk olarak katıldığı Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalında yaptığı açıklamalarla gündem olan sözlerine bir yenisini daha ekledi.   39 yaşındaki şarkıcı, aşk hayatıyla ilgili, "Dünya üzerinde sevgilim yok ama Andromeda Galaksi'de Kepler 32-36 DDGC’de bir hatunla beraberim. Kendisi 900 yaşına kadar yaşayabiliyor ve şu an 100 yaşında çok güzel bir kadın, dünyaya göre 18-19 yaşlarında" dedi. Bu sözler, izleyiciler arasında büyük bir merak uyandırdı. Peki Yusuf Güney başka neler söyledi? İşte detaylar…

Yusuf Güney neden şaşkınlık ve merak uyandırdı?

Yusuf Güney, katıldığı programda "Uzaya gitme hayalleriniz var mı?" sorusuna oldukça sıra dışı bir yanıt verdi. Şarkıcının astral seyahat deneyimlerinden bahsederek uzaya gitmeyi başardığını ifade etmesi, izleyiciler arasında büyük bir şaşkınlık yarattı. Astral seyahatin bilimsel olarak var olduğunu savunan Güney, düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırmanın mümkün olduğunu dile getirdi. Yusuf Güney, iki sene önce Ay'da su bulunduğunu iddia ettiğini ve NASA'nın bunu daha yeni açıkladığını belirtti.  Ayrıca, Mars'ta yeşil bir göl olduğunu ve bunu da daha önce dile getirdiğini ifade etti. Güney, Ay'ın karanlık tarafında bir askeri üs bulunduğunu ve bunun uzaydaki varlıklar tarafından yapıldığını öne sürdü. 

Uzaylılar Dünya'ya gelecek!

Yusuf Güney, NASA'nın paylaştığı ve sosyal medyada gündem olan UFO görüntüleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, uzaylıların Dünya'ya geleceğini ve zamanla varlıklarının kabul edileceğini, 2024 ve 2025 yıllarında, uzaylılarla ilgili çok garip olaylar yaşanacağını öne sürdü. 2030'dan sonra ise, uzaylılarla ilgili daha da tuhaf olaylar beklediğini dile getirdi.

5 farklı Yusuf Güney!

Yusuf Güney, çoklu evrende kendisine ait 5 farklı versiyon olduğunu ve bunları izleyebildiğini, bunlardan birinin evli olduğunu, ikisinin kariyerinin zirvesinde olduğunu, birinin sürekli seyahat ettiğini belirtti. Güney, kendisinin ise bu versiyonları gözetleyip istediği zaman dünyaya çekip onların yerine geçebileceğini iddia etti. Şarkıcının bu açıklamaları, izleyiciler arasında şaşkınlık ve merak uyandırdı.