Belediye işçileriyle yeni yıl için yapılan toplu sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Tokat’ın Zile ilçesindeki belediye çalışanları için imzalar atıldı. 


YÜZDE 106 ZAM YAPILMIŞ OLDU
    Zile Belediye Başkanlığı’nda çalışan kadrolu işçiler için toplu sözleşmeye imzalar atıldı. Kadrolu işçileri temsilen bağlı oldukları sendika Hizmet İş Sendikası’nın Tokat Şubesi Başkanı Resul Demir ile Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın bir araya gelerek yeni sözleşmeye imzalarını attılar.


    Zile Belediyesi’nde atılan imzalar sonrası Hizmet İş Sendikası Tokat Şube Başkanı Resul Demir, Tokat Hürsöz gazetesi ve İnternet Haber Sitemizi ziyaret ederek gazeteci Fatih Kılıç'a  yürürlüğü giren toplu sözleşmeye ilişkin açıklamada bulundu. Resul Demir açıklamasında “sayın Başkanımız Şükrü Sargın’a çok teşekkür ederiz. Gerçekten şu anda mevcut çalışan kadrolu işçi arkadaşlarımıza % 106 civarında maaşlarına zam yaptı. Bu zam ile en düşük kadrolu işçi maaşı 35.000 TL civarında gerçekleşti. Tüm çalışanlarımız adına kendisine teşekkür ediyor, hayırlı çalışmalar diliyorum.” dedi.