20 Nisan’da TV’lerde yayında olan dizilerde nefesler tutuldu, dizi severleri ekran başında olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle yayında olacak olan Gönül Dağı, Kardeşlerim, Üç Kız Kardeş ve Korkma Ben Yanındayım  dizilerinde yeni bölümde neler yaşanacak. Seyircileri neler bekliyor? İşte, Cumartesi’nin Dizi Özetleri…

CUMARTESİ'NİN DİZİ ÖZETLERİ 

Gönül Dağı 135.Bölüm Özet
Gedelli’de Ramazan Bayramı sevinci yaşanırken, amcaoğulları yeni icatlarından sinyal gelmesini beklemektedir. Ali, Yusuf ve Ramazan Jr., bayram günü ortalıktan kaybolurlar. Amcaoğulları çocukları nerede bulacaktır?
Selma ve Taner, bayramda yeni evli çift olarak akrabaları ziyarete gider. Akraba ziyareti sırasında neler yaşanacaktır?
Selami, kasabaya gelen birine yardımcı olmak için yola çıkar. Selami bu yolculukta kimin eşyalarına ulaşacaktır?

Yabani neden yok? Yabani bitti mi, final mi yaptı? Yabani neden yok? Yabani bitti mi, final mi yaptı?

Kardeşlerim 125. Bölüm Özeti 
Sen şimdi gerçekten benim nişanlım mısın?"
"O son kusura bakacaktık!"
Nebahat ile Süreyya tartışmasına şahit olan Ömer ile Süsen, bir cevap bekliyorlardır. Ayla, Berk'le arasını düzeltmenin mutluluğunu yaşarken; tüm Eren ailesi, Emel'in okulunda yapılacak sürpriz bir etkinlik için ona destek olmaya çalışır. Akif, Süreyya'yı köşeye sıkıştıran Nebahat'le hiç istemediği bir anlaşma yapmak zorunda kalırken, Süreyya'nın bambaşka planları vardır. Cansu, Ataman Koleji'nin yeni öğrencisi olma heyecanını yaşar. Yeni bir işe başlayan Tolga ve ona eşlik eden Yasmin, hiç beklemedikleri bir durumla karşılaşırlar. Talihsiz bir durumun içine düşen Sarp ve Ömer, ne yapacaklarını bilmez haldelerken, Gökhan'ın kendi çıkarları için yaptığı hamle, Ayla'nın hayatını tehlikeye atar.

Üç Kız Kardeş 82. Bölüm Özeti 
Derya ve Kartal’ın nikah günü gelip çatmıştır fakat Özer’in aldığı yangın haberiyle herkes dehşete kapılır. Rüçhan’ın zafer sandığı haber, Türkan ve Somer alevlerin arasındaki yaşam mücadelesine dönüşür.
Özer ve Rüçhan’ın birbirlerine olan öfkesini, Sevilay fırsata çevirmeye çalışır. Kendini kurtarmak adına planlarına Müjgan’ı da alet edecektir. Kızların Müjgan’dan şüphelenmesi nedeniyle Müjgan ve Sadık’ın ilişkisi zedelenebilir. Sevilay cephesinde ise işler umduğu gibi gitmeyecektir.

Korkma Ben Yanındayım 6. Bölüm Özeti 
Mert’in pişmanlığı daha da artmıştır. İnci ve Mustafa ile yüzleşecektir. Fakat Mustafa bu aileyi kimsenin yıkamayacağını Mert’e belli eder. İnci’nin çalıştığı hastanede bir hasta yakını herkesi rehin alır. İnci’yi haberlerde gören Mert hastaneye koşar. İnci’yi Mert mi yoksa Mustafa mı kurtaracaktır? Mert’in Masal’ın gerçek babası olduğunu aileler öğrenecek midir?