Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, bayram vesilesiyle Gözova köyüne ziyaret gerçekleştirdi. Köylülerle bayramlaşan ve hasta ziyaretlerinde bulunan Aldemir, Türkiye'nin güçlenme sürecinde atılan kararlı adımlara dikkat çekti.

Gözova köyünde, Muhtar Burhan Yıldız'ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, Türkiye'nin geleceği ve hedeflerine dair önemli konuşmalar yapıldı. Cüneyt Aldemir, ziyaretin, ülkenin birlik ve beraberlik içinde güçlü bir gelecek yolunda ilerlemesine önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.Ak Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir Gözova Köyü (2)AK Parti'nin vatandaşlarla olan ilişkilerini daha da güçlendirmeyi hedeflediğini belirten Aldemir, yerel halkın taleplerini dinleyerek çözüm üretmeye devam edeceklerini ifade etti. Bu ziyaret, köy sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, Aldemir'in samimi tutumu ve yakın ilgisi, köydeki herkes tarafından takdirle karşılandı.

CHP Lideri Özel: "Millete ’kemer sık’ denirken milletin vekilleri tasarrufun dışında kalmasınlar" CHP Lideri Özel: "Millete ’kemer sık’ denirken milletin vekilleri tasarrufun dışında kalmasınlar"

Aldemir'in bu ziyareti, Gözova köyünde geleneksel değerlerin korunması ve yerel halkın sorunlarına duyarlı yaklaşımların devam edeceğinin de bir göstergesi oldu.Ak Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir Gözova Köyü (3)