Çaykur'un 1072 mevsimlik işçi alımı için gerçekleştirilen kura çekilişi sonuçları açıklandı, Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinden alınacak işçilerin asil ve yedek listeleri belirlendi. Peki, Çaykur işçi alım kura sonuçları açıklandı mı 2024? İşte Çaykur işçi alım sonuçları isim listesi

Çaykur işçi alım kura sonuçları açıklandı mı 2024?

Çaykur'un 1072 mevsimlik işçi alımı için yapılan kura çekilişi sonuçları açıklandı. Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinden alınacak olan işçilerin asil ve yedek listeleri belirlendi. İşçi alımı için başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından, 14 Mayıs Salı günü, saat 09.00'da Rize Gençlik ve Spor Salonu'nda kura çekilişi gerçekleştirildi.

Baştek Tokat kıymetlilerini Ankara'da buluşturdu Baştek Tokat kıymetlilerini Ankara'da buluşturdu

Kura çekilişi sonucunda belirlenen asil ve yedek isim listeleri, Çaykur'un resmi internet sitesinde paylaşıldı. İşe başlayacak olan mevsimlik işçiler, İŞKUR nihai listeleri esas alınarak noter tarafından yapılan kura çekimiyle belirlendi.

Başvurular için ikametgah şartı aranırken, işe başlayacak işçilerin aynı yerde 5 yıl görev yapma zorunluluğu bulunuyor. Kura sonucunda işe girmeye hak kazanan işçiler, 2024 yılı yaş çay kampanyası içerisinde talep ettikleri iş yerine görevlendirilecekler. Ancak başvuru şartlarını taşımayan, işe başlamayan veya istenen belgeleri süresi içinde ibraz etmeyenlerin yerine, yedek listedeki sıralamaya göre işe başlayacak işçiler belirlenecek.

Başvurular sırasında birçok üniteye başvuruda bulunan veya ikamet ettiği il/ilçe dışındaki iş yerine başvuranların işlemleri iptal edilecek ve işe giriş kurasına alınmayacak. Ayrıca, işe girmeyi hak etse bile sözleşme yapılmayacak.

Çaykur 1072 işçi alımı asil ve yedekler isim listesi

Çaykur'un 1072 işçi alımı için belirlenen asil ve yedek isim listelerine Çaykur'un resmi internet sitesinden ulaşılabilmektedir. İşte Çaykur 1072 işçi alımı asil ve yedekler isim listesi

Kaynak: HABER MERKEZİ