Kışın soğuk ve gri günleri geride kalırken, doğanın uyanışının ve yenilenmenin habercisi olan bahar, tazeliğiyle her yanı sarmalıyor. Baharın gelişiyle birlikte, hafif, ferah ve temiz kokular da hayatımıza geri dönüyor. Çiçeklerin, meyvelerin ve yeşilliklerin dansıyla baharın tazeliğini hissettiren parfümler, ruhumuzu canlandırırken, doğanın güzelliklerini de yanımıza alıyor. İşte baharın nefes kesen tazeliğini en iyi şekilde yansıtan, iç açıcı ve temiz notalara sahip 7 parfüm...

Chanel Chance Eau Fraîche

Bergamot, meyve notaları ve yasemin ile açılan bu parfüm, zarif bir tazelik sunar. Çiçeksi notalarıyla birlikte hafif ve enerjik bir his bırakır.


Dolce & Gabbana Light Blue

İkonik Light Blue'un hafif versiyonu olan bu parfüm, sicilya limonu ve yeşil elma notalarıyla canlandırıcı bir tazelik sunar. Deniz esintisinin ve sıcak güneşin ferahlığıyla dolu bir deneyimdir.


Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt

Deniz kenarındaki bir yürüyüşü andıran bu parfüm, tuzlu hava ve odunsu notalarla doludur. Ferahlatıcı ve sofistike bir tazelik sunar.


Issey Miyake L'Eau d'Issey

İç açıcı lotus çiçeği notaları, bergamot ve zesty notalarla bir araya gelir. Berrak ve ferah bir deniz esintisini anımsatan hafif ve modern bir koku.


Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Bergamot, meyve notaları ve yaseminle açılan bu parfüm, baharın neşesini ve enerjisini yansıtır. Çiçeksi notalarıyla fresh ve genç bir kokudur.


Gucci Bloom Acqua di Fiori

Yasemin, yeşil galbanum ve miskin hafif notalarıyla fresh bir çiçek bahçesini andıran bir parfümdür. Temiz ve hafif kokusuyla baharın tazeliğini yansıtır.

Ahmet Mekin kaç yaşında, şuan nerede ne yapıyor? Ahmet Mekin kimdir? Ahmet Mekin kaç yaşında, şuan nerede ne yapıyor? Ahmet Mekin kimdir?

Yves Saint Laurent Mon Paris

Çilek, armut ve beyaz çiçeklerin enerjik karışımıyla açılan bu parfüm, romantik ve hafif bir tazelik sunar. Şehirde geçen bahar günlerinin romantik atmosferini yansıtır.