Tokat Belediye Başkanı ve AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, bir yandan her gün farklı bir bölgede esnaflarla bir araya gelirken bir yandan da Mahalle Buluşmaları programları ile her gün farklı bir mahallede sakinlerle bir araya gelerek istişare toplantılarına devam ediyor.

Tokat’ta seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 10 yıllık süreçte yapılan hizmetler ve yeni dönemde yapılacak projelerle ilgili Tokatlılara açıklamalarda bulunuyor.

Son olarak Oğulbey Mahallesi sakinleriyle Avare Tepesi olarak adlandırılan bölgede buluşan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, gayelerinin Tokat’a hizmet olduğunu belirtti. Başkan Eroğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

HACI BEKTAŞİ VELİ’NİN YOLUNDAN GİDİYORUZ

"Alimler konağı, fazıllar yurdu, şairler yatağı" diyen Hacı Bektaşi Veli’nin ikinci diyarı Tokat'ımızda onun izinden gitmeye, canlarımız bir ve beraber olmaya devam ediyoruz. Bizler sadece bir şehir inşaa etmiyoruz, gönüllerde yer edinmeye, bir “Allah razı olsun” duasını almaya gayret ettik bundan sonra da bu gayret üzerine devam edeceğiz. Tokat’ımıza hizmet için bundan 10 yıl önce yola çıktığımızda halkımızla birlikte karar alacak ve halkımızla birlikte yöneteceğimizi söylemiştik. Hamdolsun bugüne kadar neler yaptıysak, hangi projeye imza atmışsak bunları hep siz değerli halkımızla birlikte yaptık ve başardık. Bundan sonra da yine sizlerle birlikte Tokat’ımız için adım atmaya devam edeceğiz.

Bir yandan seçim çalışmalarımıza devam ederken bir yandan da bu şehre yön veren değer katan kıymetli esnaflarımızla, vatandaşlarımızla, kıymetli mahalle sakinlerimizle birebir görüşmeler gerçekleştirerek yeni dönemde yapacağımız projelerimizi şekillendiriyoruz.
Oğulbey Mahalle Buluşmamız toplantımızda bizlere eşlik eden AK Parti Tokat Milletvekilimiz Dt. Cüneyt Aldemir’e, İl Başkanımız Ali Özer’e, Merkez İlçe Başkanımız Ali Çalışkan’a, İl Kadın Kolları Başkanımız Havva Sabuncuoğlu’na, İl Gençlik Kolları Başkanımız Av. Rasül Akyürek’e, teşkilatımızın her bir kademesinde görev yapan değerli dava arkadaşlarımıza ve bizleri bu akşam gönüllerinde misafir eden Oğulbey Mahallesi sakinlerimize, kıymetli komşularımıza teşekkür ederim.

Vali Hatipoğlu’ndan 19 Mayıs mesajı! Vali Hatipoğlu’ndan 19 Mayıs mesajı!

31 Mart Yerel Seçimlerinde mahallelerimiz kazanacak, Tokat'ımız kazanacak!”
Konuşmasına diğer yapılacak projeleri de anlatarak devam eden Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, soru cevap şeklinde devam ederek, mahalle sakinlerinin istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını planlayacaklarını belirtti.