(Haber-Foto: Mustafa Işık)

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan 13’üncü Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği seçimleri hakkında Anavatan Partisi Tokat İl Başkanı Ömer Özkan sitemize açıklamalarda bulundu.

“TOKAT BİZİM İÇİN VATANDIR, TOKAT ANAVATANDIR“

Başkan Ömer Özkan yazılı olarak yapmış olduğu açıklamasında, “Kıymetli hemşerilerim artık seçime 3 günümüz kaldı, yaklaşık 2 ay önce Sayın Valimiz ile seçim bildirimi ile ilgili tüm mevkidaşlarım ile birlikte bir toplantı yaptık. O gün Anavatan Partisi olarak tek konuşan İl Başkanı bendim. Sayın Valim Numan Hatipoğlu beyefendiye öncelikle, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin görevlendirmesi ile Adıyaman ilimiz Gölbaşı ilçesinde tüm Tokat’ımızı temsil ederek yürekleri fethetmesini, gecesini gündüzüne katmasından dolayı Tokat İl Başkanı olarak teşekkürlerimi dile getirdim. Ayrıca biz el ele kardeş bir şehiriz, biz Anadolu’yuz, Biz Gazi Osman Paşa torunları olarak bu seçimlere sorunsuz bir şekilde geçireceğiz diye tüm mevkidaşlarım adına söz verdim. Şimdi artık bu sözü tutma zamanıdır. Seçim günü 50 kişilik bir ekibimiz ile tüm okullarımızda olacağız. Hakaret, taşkınlık, kavga gibi olumsuzluklar yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız. Ben inanıyorum ki zaten böyle bir olumsuzluk benim şehrimde yaşanmayacaktır. Az önce de dedim ya Tokat bizim için vatandır, Tokat Anavatandır. Artık 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri bu Pazar itibarı ile bitti hepimiz için, ancak 16 Mayıs sabahı ile birlikte tüm Vekillerimizin takibinde olacağız. Allah hepsinin yardımcısı olsun” dedi.

“SÖZ VERİYORUM ŞİMDİDEN BU TOKAT SOKAKLARINDA RAHATÇA YÜRÜTMEM”

Başkan Özkan, “bizler de altını çizerek söylüyoruz ki yapıcı bir siyaset ile tüm vekillerimize şehrimizin eksikliklerini tamamlatacağız. ‘Vay efendim ben vekil olayım bir daha ayda bir Tokat’a uğrarım, telefonlara bakmam, menfaat ve çıkarlarım için vekillik yaparım.’ diyen adayın Allah yardımcısı olsun. Söz veriyorum şimdiden bu Tokat Sokaklarında rahatça yürütmem. Şehrimizin bir dünya eksiği var, say say bitmez. Bugün başlasam yarın sabaha ancak biter.” diye konuştu.

“KAZANAN TÜRKİYE’MİZ, KAZANAN TOKAT’IMIZ OLSUN”

Anavatan Partisi Tokat İl Başkanı Ömer Özkan, “Önümüzdeki 5 yıl içinde bu eksiklikleri sayın vekillerimize tamamlatmak boyun borcum olsun. Gönlüm ister tabiî ki, Anavatan Partisi Mecliste ilimizi temsil etsin, vursun yumruğunu masaya, kentsel dönüşüm, Niksar yolu, hızlı tren projesi Tokat uzantısını, ben inanıyorum ki benim kıymetli hemşerilerim bizim sesimizi duyacaktır. Geçmişte olduğu gibi 8’inci Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’a sahip çıkacaktır.  Bu dilek ve temennilerin yanı sıra şehrimize misafirimiz olan saygıdeğer Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli beyfendiye de Şehri Sultan Tokat’ımıza hoş geldiniz diliyorum. Rabbim Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde kazananın Devletimiz, Milletimiz, Bayrağımız, Vatanımız olduğu huzur içinde bir seçim nasip etsin dilerim. Seçimin sonucunu tahmin etmiyorum, kalben biliyorum ama yapılacak olan Pazar günü seçiminde geçerlilik tarihini inşallah haftaya yapacağımız röportajımızda açık açığa söyleyelim. Kazanan Türkiye’miz, Kazanan Tokat’ımız olsun.” ifadelerine yer verdi.