Haber: Mustafa Işık

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, emeğin ve alın terinin önemini vurguladı. Hatipoğlu mesajında, "Bugün, emeği ve alın teriyle onurlu yaşam mücadelesi veren kamu veya özel sektördeki tüm işçilerimizin bayram olarak kutladığı önemli bir gündür." ifadelerini kullandı.

III. AR-GE Proje Pazarı ve Üniversite Tanıtım Fuarı Erzincan’da Açıldı III. AR-GE Proje Pazarı ve Üniversite Tanıtım Fuarı Erzincan’da Açıldı

Bugün, emeği ve alın teriyle onurlu yaşam mücadelesi veren kamu ve özel sektördeki tüm işçilerin bayramı olarak kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Vali Numan Hatipoğlu, işçilerin mücadelesini ve önemini vurguladı.

Hatipoğlu, mesajında emeğin insan hayatına kattığı değere dikkat çekerek, işçilerin hak ettikleri saygı ve adaleti arama mücadelesinin tarihsel bir süreçte devam ettiğini belirtti. 1 Mayıs'ın bu mücadelenin sembolü olduğunu ifade eden Vali Hatipoğlu, geçmişte elde edilen kazanımları hatırlamanın ve geleceğe umutla bakmanın bu önemli günü kutlama fırsatı sunduğunu dile getirdi.

Ülkemizin çalışanların haklarını korumak ve genişletmek için Cumhuriyet’in kurulduğu günden bu yana birçok adım attığını vurgulayan Hatipoğlu, sendikal haklar tanıyarak ve yasal mücadele zeminleri oluşturarak işçi işveren dengesini gelişmiş ülkeler seviyesine getirdiğini belirtti.

Ayrıca, 1 Mayıs'ın birlik ve dayanışma günü olduğunu vurgulayan Vali Hatipoğlu, bugün birlik ve dayanışma ruhuyla hareket ederek daha adil bir dünya için çalışmanın önemine dikkat çekti.

Mesajında, en kutsal insani değer olan emekle rızkını kazanan tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayan Vali Numan Hatipoğlu, işçilere sağlık, huzur ve bereketli helal kazançlar diledi.