İnci Taneleri Meltem'i canlandıran Gözde Kocaoğlu kim? Gözde Kocaoğlu Rıza Kocaoğlu kardeş mi? İnci Taneleri Meltem'i canlandıran Gözde Kocaoğlu kim? Gözde Kocaoğlu Rıza Kocaoğlu kardeş mi?

Ankara’da ikamet etmekte olan hemşehrilerimizin kurduğu Başkent Tokatlılar Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BAŞTEK) Yönetimi, Tokat’ın tanıtımı için faaliyetlerini devam ettirmekte. Gerek sosyal mecrada gerekse konvansiyonel medyada Tokatlının sesi olup, Tokat’ın görüntülerini paylaştırabilen Baştek Başkanı İbrahim Ocak, yine Beyaz TV ekranlarında Tokat’ı anlatacak.

Beyaz Tv’de yayınlanmakta olan Uyan Türkiyem programında canlı yayın konuğu olacak Baştek Başkanı İbrahim Ocak, Tokat’ın yöresel lezzetlerini, tarihi eserlerini gündeme getirecek. Tokatlıların birlik beraberliğini vurgulayacak.

Beyaz TV’de 20 Nisan Cumartesi günü saat 09.30’da başlayacak programın anonsunda “Bu mevsimde Tokat’ın zengin mutfağında hangi yemekler tecrih edilir? Şehirlerin kendi lobileri olmalı mı? Bu anlamda güçlü bir Tokat lobisinden bahsedilebilir mi? Baştek olarak bu yıl nasıl faaliyetler planlanıyor? Hepsi ve daha fazlası Baştek Başkanı İbrahim Ocak’ın katılımıyla 20 Nisan Cumartesi günü saat 09.30’da Uyan Türkiyem’de Tahir Sarıkaya’nın sunumuyla Beyaz TV ekranlarında olacak.” bilgilendirmesi yer aldı.

Baştek Başkanı İbrahim Ocak tüm Tokatlıları canlı yayın programını izlemeye davet etti ve “Canlı yayın programında bir önceki buluşmadan sonra neler yaptığımızı, bu mevsimde Tokat’ta nerelerin gezilebileceğini, yine bu mevsimde zengin Tokat Mutfağında neler yenilebileceğini, Tokat Evinde faaliyetlerin neler oduğunu, şehirlerin kendi lobileri olması gerektiğine dair fikirlerimizi, bu anlamda güçlü bir Tokat Lobisinin gerekliliğini, BAŞTEK olarak bu yıl Ankara’da ve Tokat’ta neler yapmayı planladığımızı anlatacağım.” dedi.