Gözde Kocaoğlu, İnci Taneleri dizisinde Meltem karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, İnci Taneleri Meltem'i canlandıran Gözde Kocaoğlu kimdir? Gözde Kocaoğlu Rıza Kocaoğlu kardeş mi? İşte detaylar...

Gözde Kocaoğlu kimdir?

3 Şubat 1986’da İzmir’de doğan ve oyunculuk kariyerine Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde başlayan Kocaoğlu, birçok önemli projede yer almıştır. Şimdi ise, adını daha da geniş kitlelere duyuracak yeni bir proje ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kocaoğlu'nun yeni projesi, izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkaracak olan "İnci Taneleri" dizisi. Bu yapımda, Meltem karakterine hayat verecek olan Kocaoğlu, izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Daha önce "Aşk Laftan Anlamaz" ve "Fatmagül’ün Suçu Ne?" gibi sevilen dizilerde de başarılı performanslarıyla dikkat çeken Kocaoğlu, oyunculuk yeteneğiyle izleyicilerden tam not almıştı.

Tokat bölgesinde kenelerin yaygın olarak taşıdığı hastalıkların sayısı ne kadar? Tokat bölgesinde kenelerin yaygın olarak taşıdığı hastalıkların sayısı ne kadar?

Gözde Kocaoğlu'nun kariyeri sadece televizyonla sınırlı değil. Sinema dünyasında da adından söz ettiren Kocaoğlu, "Kaybedenler Kulübü" adlı filmdeki performansıyla da övgü almıştı.

Gözde Kocaoğlu Rıza Kocaoğlu kardeş mi?

İnci Taneleri Dizisinde Nusret karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu’nun da kardeşi olan Gözde Kocaoğlu, abisi ile aynı dizi setinde ter dökecek.