Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamaya göre, Türkiye genelinde mevsim normallerine dönüş başlıyor. Hava sıcaklıklarının Karadeniz bölgesinde 3 ila 7 derece arasında azalması beklenirken, diğer bölgelerde ise normal seviyelere geri dönmesi öngörülüyor. Aynı zamanda, yurdun çeşitli noktalarında karla karışık yağmurun etkili olması bekleniyor, bu da vatandaşların kış mevsiminin son izlerini göreceği anlamına geliyor.

Türk Sağlık-Sen: Vergi dilimi haksızlığına son verilmeli! Türk Sağlık-Sen: Vergi dilimi haksızlığına son verilmeli!

TOKATLILAR YARIN TRİBÜNDEN MAÇ İZLEYECEKLER Mİ?
TFF 3’üncü Lig 4’üncü Ligde Tokat Belediye Plevnespor, evinde Orduspor 1967 A.Ş takımını ağırlayacak. Saat 14.00 başlayacak futbol karşılaşmasında hava nasıl olacak?

Tokat'ta ise hava durumu, hafta sonu için bulutlu ve serin bir seyir izleyecek. Bugün (Cumartesi) en yüksek hava sıcaklığının 9 derece, en düşük ise 4 derece olarak tahmin ediliyor. Yarın (Pazar) ise en yüksek sıcaklık 8 dereceye kadar düşerken, en düşük sıcaklık ise 3 derece olacak. Bu durum, Tokat'ta vatandaşların mevsimin son demlerini hissedeceği anlamına geliyor.

Öte yandan, Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkilileri, hava durumunu yakından takip etmeleri ve gerekli önlemleri almaları konusunda vatandaşları uyarıyor. Özellikle karla karışık yağmurun etkili olabileceği bölgelerde sürücülerin dikkatli olmaları ve gerektiğinde trafik kurallarına uymaları önem arz ediyor.

Tokat'ta yaşayanlar, hafta sonu için giysilerini hava durumuna uygun seçerek, gerekli tedbirleri almalılar. Özellikle seyahat edecek olanların, güzergahları hakkında bilgi sahibi olmaları ve olası olumsuzluklara karşı hazırlıklı olmaları tavsiye ediliyor.