Adıyaman'da görev yaparken meydana gelen üzücü olay sonucu şehit olan Türk polis teşkilatının kahraman mensuplarından biri Gökhan Özbek hakkında araştırma yapılıyor. Peki, Ekipler Amiri Gökhan Özbek kimdir,  nereli, kaç yaşında, evli mi? Gökhan Özbek neden şehit oldu? İşte detaylar...

CHP Tokat İl Başkanlığı'ndan danışma toplantısı! CHP Tokat İl Başkanlığı'ndan danışma toplantısı!

Şehit Polis Gökhan Özbek kimdir?

Adıyaman'ın merkezinde bulunan Altınşehir Polis Merkezi'nde dün akşam saatlerinde yaşanan trajik olayda, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı bir polis memuru cinnet geçirdi. Saat 20.15 sularında başlayan dehşet anları, şehit polis memuru Gökhan Özbek'in aramızdan ayrılmasıyla son buldu. 42 yaşındaki Özbek, Adıyaman'da görev yapıyordu. Sivaslı olan Gökhan Özbek evliydi ve ailesi İstanbul'da yaşıyordu.

Cinnet geçiren polis memuru S.U.Ş, elindeki beylik tabancasını kavrayarak etrafa rastgele ateş açmaya başladı. Bu üzücü olayda 8 polis yaralandı. Adıyaman'a sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Gökhan Özbek ve Polis Merkezi Amiri Kamuran Üçgöl, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Polis Memuru S.U.Ş, olay yerinde görevli meslektaşları tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Ancak bu acı dolu olayın nedenleriyle ilgili detaylı bir tahkikat sürdürülüyor.

Şehit Polis Memuru Gökhan Özbek’in ani ve acı dolu veda haberi, Adıyaman ve Türkiye genelinde derin üzüntüye sebep oldu.