Trendyol Süper Lig 33. hafta maçında Galatasaray- Pendikspor'u konuk ediyor. Lig'de zirvede yer alan sarı- kırmızılılar, Pendikspor engelini aşarak üç puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor. Futbolseverler karşılaşma ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Galatasaray- Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel 11'ler. Detaylar haberimizde...

Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında Pendikspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takım, ligde şu ana kadar 28 galibiyet, 3 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyet ile 87 puan toplayarak lider konumda bulunuyor. Bu karşılaşmayla, ligdeki en yakın rakibi Fenerbahçe üzerindeki 2 puanlık üstünlüğünü korumayı hedefliyor.

Karşılarında ise ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Siltaş Yapı Pendikspor olacak. Pendikspor, 33. hafta itibarıyla 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 16 yenilgiyle 30 puan toplamış ve 19. sırada yer alıyor.

Galatasaray, bu maçı kazanması halinde, Süper Lig'de kendi üst üste kazanma rekorunu egale edecek. Okan Buruk'un öğrencileri, ligde son 13 maçını kazanmış durumda. Bu seriyi 14 maça çıkarmaları halinde, geçen sezon kırdıkları Beşiktaş'a ait olan rekoru tekrarlamış olacaklar.

Ayrıca, Galatasaray bu sezon kendi sahasında oynadığı 16 lig maçını da kazanarak, iç sahada puan kaybetmeyen tek takım oldu. Toplamda ise sahasında oynadığı son 33 Süper Lig maçından mağlubiyetle ayrılmadı.

Plevnespor’da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor, Maçtan sonra Teknik Heyet ve Futbolcular Ne Dedi? Plevnespor’da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor, Maçtan sonra Teknik Heyet ve Futbolcular Ne Dedi?

Maç öncesi Galatasaray'da dikkat çeken bir başka nokta ise sarı kart ceza sınırında bulunan 6 oyuncu. Sergio Oliveira, Victor Nelsson, Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu, bu maçta sarı kart görmeleri durumunda, sonraki hafta oynanacak olan Yukatel Adana Demirspor maçında forma giyemeyecekler.

Gol yükünü taşıyan isim ise son dönemde formda olan Mauro Icardi. Arjantinli yıldız, son 4 lig maçında 5 gol atarak takımının en güvendiği isimler arasında yer alıyor.

Galatasaray ve Pendikspor bu sezon ikinci kez karşı karşıya gelecek. İlk maçta Galatasaray, Pendikspor'u 2-0 mağlup etmişti. Pendikspor ise son 8 lig maçında sadece 1 galibiyet alabildi ve son deplasman galibiyetini 11. haftada İstanbulspor karşısında elde etmişti.

GALATASARAY- PENDİKSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray- Pendikspor maçı 21 Nisan Pazar 19.00'da başlayacak.
RAMS Park'ta oynanacak olan maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

GALATASARAY- PENDİKSPOR MUHTEMEL 11

Galatasaray: Muslera, Aurier, Abdülkerim, Nelsson, Köhn, Torreira, K.Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem, Icardi
Pendikspor: Erdem, Gökcan, Alpaslan, Welinton, Sequeira, Midtsjö, Lusamba, Halil, N'diaye, Thiam, Umut