Yabani neden yok? Yabani bitti mi, final mi yaptı? Yabani neden yok? Yabani bitti mi, final mi yaptı?

Gelinim Mutfakta'nın heyecan dolu atmosferinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı! Haftanın finalinde Aleyna Koca'nın nişanlısından ayrılma kararı, stüdyoda büyük bir şok etkisi yarattı. Peki, Gelinim Mutfakta Aleyna neden gitti? Gelinim Mutfakta Aleyna kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta Aleyna neden gitti?

Gelinim Mutfakta'nın 259. hafta finalinde sürpriz bir gelişme yaşandı! Yarışmanın heyecan dolu atmosferinde, Aleyna Koca ve Gülenay Aydoğan düşük puanlarla dikkat çekti. Ancak, gecenin en büyük sürprizi Aleyna Koca'dan geldi. Nursel Ergin'in elenen yarışmacıyı duyuracağı sırada Aleyna beklenmedik bir kararla stüdyoyu şoke etti. Aleyna, nişanlısı Yiğit Bey ile ilişkisini sonlandırdığını ve bu nedenle kaynanası olmadığı için yarışmadan ayrıldığını açıkladı. Bu duyuru, stüdyodaki herkesi şaşırtırken, Aleyna gözyaşları içinde stüdyoyu terk etti. Bu beklenmedik ayrılık, yarışmanın gidişatını tamamen değiştirdi.

Gelinim Mutfakta Aleyna kimdir?

11 Mart Pazartesi günü, "Gelinim Mutfakta" adlı yarışmada boy gösteren Aleyna Demir'in adı, gündeme damga vurdu. Yarışmaya, kayınvalidesi Cabbar Songül ile birlikte katılan genç kadın, altın yarışında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Sakarya'nın topraklarında doğup büyüyen 24 yaşındaki Aleyna, kökenleriyle gurur duyuyor ve 2 yıldır nişanlı olduğunu belirtiyor. Tıbbi sekreterlik eğitimi almış olan Aleyna, şu anda herhangi bir işte çalışmıyor.