TOKGÖNÜL yönetim kurulu aldığı kararla 07 Ağustos 2022 Pazar günü akşamı İkitelli Cem evinde üyelerine ve vatandaşlara oruç açma lokması verdi. Oruç yemeğine TOKGÖNÜL Derneği üyeleri, Küçükçekmece halkı ile Gökçeoluk Derneği üyelerinin yoğun katılımının yanında iş insanları, STK ve Siyasi parti temsilcilerinin katılımı gözlendi. İkitelli Cem evi dedesi Ali Gürel’in yaptığı dua ile yaklaşık 800 kişi aynı sofrada oruç açtı.

TOKGÖNÜL Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Güvercin yaptığı açıklamada, “Derneğimiz olarak her yıl Ramazan ayı ve Muharrem aylarında üyelerimiz ve hemşerilerimiz ile İftar sofralarında bir araya geliyoruz. Bu ay da TOKGÖNÜL derneğimiz olarak yine gönüllere dokunduk, engelli üç çocuğumuzun hayallerini gerçekleştirdik, 60 ailemize erzak dağıttık, bir ailemize beyaz eşya yardımı yaptık ve sekiz ailemize de toplam 11000 TL nakit yardımında bulunduk ve işte bu akşamda yaklaşık 800 kişiye oruç açma yemeği verdik” dedi.

Güvercin etkinliğe katkı sağlayanlara teşekkür ederek, “Oruç yemeğimize katkı yapan dernek yönetim kurulu üyelerimiz Cuma Ergün, İsmet Çelik, Mehmet Yiğit, Gültekin Kaya, Cengiz Güvercin, Zekeriya Yılmaz ve Dilek Yeşilyurt hanıma teşekkür ederim Allah niyetlerini kabul etsin” ifadelerini kullandı.