Youtube’a ve sosyal medyaya çektiği video içerikleri ile büyük beğeni toplayan Japon içerik üreticisi Yoshi Enomoto, gösteri turnesi kapsamında Tokat'a geldi. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Enomoto, Tokat'ı öve öve bitiremedi. Tokat lezzetlerini tadarken duygularını takipçileri ile paylaştı.

BKM Mutfak'ta stand up gösterileri ile izleyici ikarşısına çıkan komedyenler arasındayer alan Yoshi Enomoto turne kapsamında Türkiye'yi geziyor ve son durağı Tokat oldu. Cumartesi akşamı Tokatlılarla buluşan Yoshi Enomoto sosyal medyası üzerinden Tokat'a övgüler yağdırdı. Enomoto'nun paylaşımları şöyle oldu;

Arigato Tokat!

"2015'ten beri ilk kez geldim. Tokatlılar beni iyi karşıladı. Gösterimiz de eğlenceliydi. İki saatte 20 tane şişe kırılmışti seyrici kahkaha atarken. Sonraki ziyaretim 9 yıl sonra olmasın, Tokat kebabı hasreti daha az çekeyim. Fotoda gözlerim çekik çıktı ama olsun. Arigato Tokat!"

Yüksel Ailesinin acı günü: Baba Yüksel vefat etti Yüksel Ailesinin acı günü: Baba Yüksel vefat etti

Yoshi'nin Tokat Kebabı aşkının sosyal  medyaya yansıması...

Tokat yağlısını bilmeyenler utansın!

Yoshi Enomoto'dan Tokat esprileri

Bir Tokat atasözü der ki, Tokatlıyız çok tatlıyız.

Yoshi Enomoto'nun paylaşımlarının ardından tokat Twitter'da (X) trendlistesine girdi.

Yoshi Enomoto kimdir?

1991 yılında dünyaya gelen Yoshi Enomoto, Japonya'nın Osaka kentinden Türkiye'ye geldi. Lisans eğitimini Azerbaycan'da tamamlayan Youtuber, ilk olarak 2015 yılında değişim programıyla Türkiye'ye geldi ve yaklaşık 6 ay kadar Ankara'da yaşadı. Sabancı Üniversitesinde "Uyuşmazlık Analizi ve Çözümü" bölümünde yüksek lisans yaptı.

Youtuber olan Yoshi, Türkçe videolarıyla ünlendi.