Netflix Antrasit dizisi ikinci sezon olacak mı, ikinci sezon ne zaman? Netflix Antrasit dizisi oyuncuları kimler? Netflix Antrasit dizisi ikinci sezon olacak mı, ikinci sezon ne zaman? Netflix Antrasit dizisi oyuncuları kimler?

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi, son bölümüyle ekranlara geldi. Ancak, dizinin merakla beklenen karakterlerinden biri olan Apo'nun (Abdullah Bey) akıbeti, izleyiciler tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili de güncel bilgiler var. Peki, Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü? Settar Tanrıöğen ne oldu, diziye geri dönecek mi? İşte detaylar...

Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü?

Kızılcık Şerbeti dizisinin Apo karakteri, hikaye gereği Covid-19'a yakalanmış olarak gösterilecek. Dizide Apo karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen'in sağlık sorunları nedeniyle yer alamayacağı düşünülerek, senaryoda bu yola başvurulmuş. Böylelikle, karakterin dizideki yokluğu Covid-19 karantinasıyla açıklanacak.

Settar Tanrıöğen'in Sağlık Durumu:

Oyuncu Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Ancak, yapılan operasyonlar ve tedavi sürecinin ardından sağlık durumu hakkında olumlu haberler gelmeye başladı. Tanrıöğen'in yoğun bakımdan çıkarak normal odaya alındığı ve durumunun stabil olduğu belirtiliyor. Ancak, doktorlar, risklerin devam ettiğini ve yakın takibin önemli olduğunu vurguluyor.

Settar Tanrıöğen ne oldu?

Ünlü sanatçının tedavi gördüğü Acıbadem Ataşehir Hastanesi Başhekimi Dr. Engin Çakmakçı, Tanrıöğen'in beyin damarlarında oluşan anevrizmanın patlaması sonucu beyin kanaması geçirdiğini açıkladı. Yapılan müdahalelerle durumu stabil hale getirilen Tanrıöğen'in tedavisine devam edildiği belirtildi.

Settar Tanrıöğen diziye geri dönecek mi?

Kızılcık Şerbeti dizisinin Apo karakterinin Covid-19 karantinasında olacağı senaryo detaylarıyla, Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkındaki güncel bilgilerle ilgili haberimiz burada son buluyor. Tanrıöğen'in sağlığına kavuşması ve diziye dönmesi en büyük temennimizdir.