Bitlis'te, Cihan Oral adlı şahısın daha önce kaçırdığı Ayşe İnceyol'un evine düzenlediği saldırıda, üç kişi acımasızca katledildi. 27 yaşındaki Ayşe İnceyol ile babası ve ağabeyi saldırıda hayatını kaybederken, anne Nermin İnceyol ağır yaralandı. Saldırgan Cihan Oral, olayın ardından kaçtı. 

Olay, Mutki ilçesine bağlı Kavakbaşı beldesi Arpalıseki Mahallesi'nde yaşandı. Muş'un Korkut ilçesine bağlı Azaklı köyünde oturan evli Cihan Oral, yaklaşık bir yıl önce Ayşe İnceyol'u (27) kaçırmıştı. Ancak İnceyol ailesi, bir süre sonra kızlarını bulup eve getirmişti. 

Uzun namlulu silahını alarak Ayşe İnceyol'un evine giden Cihan Oral ile aile bireyleri arasında çıkan tartışma, dehşet verici bir cinayetle son buldu. Tartışma sırasında Oral, silahını ateşleyerek Ayşe İnceyol ile babası Musa (65) ve ağabeyi Neytullah İnceyol'u (35) öldürdü, annesi Nermin İnceyol'u (54) ise ağır yaraladı. 

Haftanın ilk gününde yurtta hava nasıl? Haftanın ilk gününde yurtta hava nasıl?

Mahallelinin ihbarı üzerine, Cihan Oral'ın gerçekleştirdiği korkunç saldırı sonrasında adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Baba Musa İnceyol ile iki çocuğunun cenazeleri, jandarma ve sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Saldırının ardından kaçan Cihan Oral'ın yakalanması için jandarma ekipleri geniş çaplı bir operasyon başlattı.