Haber: Mustafa Işık

Merkür Jet Erbaaspor'un Başkanı Halis Din, takımın Play-Off maçları öncesinde yaptığı açıklamada hem şehrin hem de takımın geleceği adına umutlu konuştu. Başkan Din, Erbaaspor'un 2. lige yükselme mücadelesinde tüm Türkiye'nin desteğini arkasına almayı hedeflediklerini belirtti.

Halis Din, Play-Off mücadelelerinin takım için bir şans olduğunu ve Erbaa halkının bu heyecana ortak olmasını istedi. Başkan, "Panik yok, umutsuzluk yok. Şanslıyız ki böyle bir takımı bulmuşken, onları seyretme zevkini erken bitirmeyip, hazır bulmuşken 3 maç daha fazla izleyeceğiz." dedi.

Erbaaspor, Play-Off maçları ile birlikte daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı hedefliyor. Halis Din, "Bu takımı sadece Erbaa'lılar ve rakiplerin izlemesi ülkenin geri kalanına haksızlık olurdu. Play-Off ile takımımızı tüm Türkiye'nin izlemesi şansını tanıdık." şeklinde konuştu.

Esra Yıldız Kahraman, Tayland yolcusu Esra Yıldız Kahraman, Tayland yolcusu

Başkan Din, ayrıca Merkür Jet Erbaaspor'un 3. Lig'deki son maçlarını Erbaa'da oynayacağını ve bu maçların takımın mevcut stadyumunda yapılacak son karşılaşmalar olacağını duyurdu. Yeni stadyumun açılışının yeni ligde yapılacağını belirten Din, Erbaa halkını özellikle son maça davet etti.

Merkür Jet Erbaaspor'un Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan ve ekibinin, Erbaa futbol tarihine altın harflerle yazılacak başarılarına vurgu yapan Din, "Fahrettin hocam, ekibi ve takım Erbaa futbol tarihine altın harflerle yazılacak," ifadelerini kullandı.

Halis Din, tüm Erbaa halkını ve futbolseverleri takımlarına destek olmaya çağırarak, "Biz önce birbirimize sonra şehrimize verdiğimiz sözü tutacağız. Biz inanıyoruz, siz de bize inanın," diyerek sözlerini tamamladı.