Haber: Mustafa Işık

2024 Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerinde Seyit Ali Mahallesi'nden muhtar adayı olan Sebahattin Afacan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeşil sahalardan elini çekerek hizmet etmek için mahallesinden muhtar adayı olan Afacan, seçime 24 günden az bir süre kala seçmenlerden destek isterken yapacağı hizmetlerinden bahsediyor.

Erasmuslu öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’nde Erasmuslu öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’nde

Her Ay 3 Öğrenciye Burs
Seyit Ali Mahallesi Muhtar Adayı Sebahattin Afacan, Tokat Hürsöz'e yaptığı açıklamada, "Öncelikle şunu söylemek istiyorum, rabbim çıktığım bu hizmet yolunda umduğumu hakkımda hayırlı eylesin inşallah. Seçim çalışmaları gayet güzel gidiyor. Ev gezmeleri, ziyaretler, mahallenin sorunları ile ilgili ne yapabilirim onları araştırıyorum. Mahallem için projem öncelikle her ay ihtiyaç sahibi 3 öğrenciye burs vereceğim." dedi.Whatsapp Image 2024 03 05 At 09.08.44Mahallenin Sorunlarını Çözecek
Afacan, mahallenin park sorunu olduğunu ve bunu halletmeye çalışacağını da söyledi. Başka projelerinin de olduğunu belirten Afacan, "Yine mahallemizde başıboş köpekler var, gerek kaymakamlıkla gerekse Belediye Başkanı ile iletişimde olarak barınaklara göndereceğiz. Seyit Ali Mahallesi'nin giriş ve çıkışlara güvenlik kameraları taktırma gibi düşüncemiz var. Tabi bunları benim tek başıma yapma, yaptırma gibi bir gücümde yetkimde yok. Gerekli yerlere başvurularımı yaparak halledeceğiz inşallah." dedi.

Halkın Hizmetkârı Olacak
Seçmenlerin bakış açısının gayet güzel olduğunu ve muhtarlık için çok uygun bir aday olduğunu ve işini de layıkıyla yapacağımdan kuşkularının olmadığını ve kendisine güvendiklerini her defasında söylediklerini belirten Afacan, "İnşallah bizlerde seçimi kazanır muhtar olursak halkımın ve mahallemin hizmetkârı olacağım. Gösteriş için değil, hizmet için var olacağız." dedi.