Türkiye'nin önde gelen televizyon kanallarında milyonların takip ettiği Seçim Özel programının yıldızı Nazlı Çelik, kariyeri ve özel hayatıyla merak konusu olmaya devam ediyor. Peki, Nazlı Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli, eğitimi ne, evli mi, çocuğu var mı? işte detaylar...

Nazlı Çelik kimdir?

İstanbul'da 1977 yılında dünyaya gelen Ayşe Nazlı Çelik, medya sektöründe adını duyuran Yücel ve Semra Çelik'in kızı olarak hayata gözlerini açtı.

Nazlı Çelik eğitimi ne?

İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra lise eğitimini bir yatılı okulda İsviçre'de aldı. Eğitimine ABD'nin Boston şehrinde bulunan Emerson College'da devam ederek televizyon ve psikoloji alanlarında uzmanlaştı.

Nazlı Çelik nerelerde çalıştı?

Kariyerine NTV Haber'de polis adliye muhabiri olarak adım atan Çelik, önemli dönemeçler yaşayarak başarı basamaklarını hızla tırmandı. Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı'nın daveti üzerine Beyaz Saray ve Pentagon'u ziyaret ederek önemli bir eğitim aldı. 2005 yılında Star TV'ye geçerek Star Haber'in sunuculuğunu üstlendi ve uzun yıllar boyunca hafta içi ve hafta sonu haberlerini izleyicilerle buluşturdu. Cesur ve tarafsız haberciliğiyle dikkat çeken Çelik, 2016 yılında Mardin ve Nusaybin'deki olayları yerinde takip ederek izleyicilere aktardı ve bununla birlikte Hakkâri, Yüksekova'da yaşananları haberleştirdi. Ancak, bu haberleriyle HDP Hakkâri Milletvekili Abdullah Zeydan'ın eleştirilerine maruz kaldı.

Nazlı Çelik evli mi, kaç kere evlendi?

Özel hayatında da çalkantılı dönemler geçiren Nazlı Çelik, 1999 yılında Burak Öztarhan ile evlendi ancak 2012 yılında boşandı. Daha sonra 2015 yılında iş insanı Serdar Bilgili ile evlenen Çelik, kısa bir süre sonra bu evliliği sonlandırdı.

Nazlı Çelik, mesleğindeki başarıları ve kişisel yaşamındaki deneyimleriyle hem meslektaşları hem de izleyicileri tarafından takdir edilen bir isim olarak Türkiye medya sektöründe önemli bir yer edinmiştir. Seçim Özel programı ile Türkiye'nin gündemini belirlemede etkili bir rol oynayan Çelik, tarafsız ve özgün haber sunumuyla izleyicilerin takdirini kazanmaya devam etmektedir.