Edirne'de son bir haftada aranan 148  kişi yakalandı Edirne'de son bir haftada aranan 148  kişi yakalandı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup şampiyonu Niğde Belediye Spor, şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşarken teknik direktör Ahat Kömürlüoğlu spor müdürümüz Arif Sağdıç’a konuştu, hissiyatlarını dile getirdi.

Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Ahat Kömürlüoğlu’nun açıklamaları şöyle oldu:

“Allah’a şükür bir sezonun emeğini ligde şampiyon olarak taçlandırdık. Bu sezon Niğde Belediyespor takımının sezon başı hedefini sezon sonu yakaladık. Takımı bulunduğu güçlü gruptan şampiyon yaparak BAL’a veda ettik ve yeni sezonda 3. Lig’e merhaba diyeceğiz. Tabi şampiyon yaptık derken bu takımın başarısında emeği olan ​​​​​​Kulüp Başkanımıza, yöneticilerimize, teknik kadroda yardımcı hocalarıma, tüm sporcularıma, sağlık ekibime, malzemeci kardeşlerime, spor basınımıza ve bizlere bir sezon boyu destek veren Tokat basınından Arif Sağdıç dostuma çok teşekkür ediyorum.

Lige gelince zorlu maçlar oynadık. Evimizde sürpriz bir mağlubiyet alınca sitrese girdik. Bunlar futbolun içinde olan işler. Artık bizim için geriye bakmanın hiçbir anlamı kalmadı. Önümüzde kalan sadece 2 maç var, bu maçları da futbolun kuralları gereği oynayacağız. Kadroda ufak çaplı bir revizyona gideceğiz ve sürekli oynamayan, fazla forma şansını bulamayan kardeşlerime forma vereceğim. Tekrar ediyorum BAL’a veda ettik. Bir takımın emeklerinin karşılığını şampiyon olarak alması gerçekten büyük bir başarı. Ligde Niğde Belediyespor olarak çok iyi mücadele ettik. Tüm futbolcularımı kutluyorum, Allah onların hepsinden razı olsun. Sahada her maçta son kararı futbolcularımız verdiler. Futbolda, sporda başarıyı elde etmek istiyorsan sporcu grubu çok önemlidir. Biz bu başarıyı iyi bir oyuncu grubuyla yakaladık ve tekrar Niğde halkına hayırlı olsun. Bu sezon bizlere destek veren Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Tekrar 3. Lig hem sporsever taraftarlara hem de şahsımıza hayırlı olsun diyorum. Gelecek sezonun plan ve programını son 2 maç oynandıktan sonra oturup konuşuruz.”