Temren hedefleri imha etti Temren hedefleri imha etti

Haber: Mustafa Işık


Artova Kaymakamı Erkan Atam, yurtdışı eğitim stajı kapsamında iki yıla yakın süredir görev yaptığı ilçeden ayrılıyor. Veda mesajında Artovalılara ve mesai arkadaşlarına teşekkür eden Atam, görev süresi boyunca devlet anlayışı ile tarafsız ve adil bir şekilde hizmet vermeye çalıştığını belirtti.

Görev süresi boyunca tarafsızlık, adalet ve devlet anlayışıyla hareket ettiğini vurgulayan Atam, özellikle yaşanan deprem sürecinde vatandaşların yanında olduklarını ve çözüm arayışında bulunduklarını belirtti. Depremin ardından hızla harekete geçerek ihtiyaç sahiplerine destek verdiklerini ve hasarlı ev sahiplerine yardım sağladıklarını ifade etti.

Atam, görev süresince devletin hoşgörüsünü, merhametini ve gülen yüzünü yansıtmaya çalıştığını dile getirirken, aldığı görevleri hak, hukuk ve adalet anlayışıyla yerine getirmenin huzuruyla görevinden ayrıldığını belirtti. Ayrıca, makamının her zaman Artovalılara açık olduğunu ve mücadelelerinin takdir gördüğü umudunu dile getirdi.

Başarılı çalışmalarında desteklerini esirgemeyen Vali Numan Hatipoğlu'na, kamu görevlisi arkadaşlarına, esnaf ve zanaatkârlara, öğretmenlere ve kolluk güçlerine teşekkürlerini ileten Atam, "Allah'a ısmarladık, hoşça kalın" diyerek veda etti.

Atam'ın yerine kimin atanacağı henüz belli olmadı.