Show TV ekranlarının sevilen dizisi Sandık Kokusu oyuncu kadrosuna Meriç Aral'ı da dahil etti. Sandık Kokusu dizisinde Irmak karakterine hayat veren Meriç Aral'ın hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Sandık Kokusu'nun Irmak'ı Meriç Aral kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte detaylar...

Sandık Kokusu Irmak kimdir, hikayesi nedir?

Ünlü oyuncu Meriç Aral, Türkiye'nin önde gelen televizyon kanallarından Show TV'nin sevilen dizisi "Sandık Kokusu"nda başarılı bir performans sergileyerek izleyicilerle buluşmaktadır. Dizide canlandırdığı karakter ise Irmak'tır. Irmak, Filiz'in (Demet Akbağ) kızı ve Karsu'nun (Özge Özpirinçci) ablası olarak dikkat çekmektedir. Hikaye, Irmak'ın yıllardır görüşmediği annesi ve kız kardeşiyle karşılaşmasıyla başlar, bu karşılaşma ise sürpriz dolu olayları beraberinde getirir. Güzel, zeki ve başarılı bir avukat olan Irmak, hayatında bir boşluk hissetmektedir ve ailesiyle yeniden bağ kurmaya çalışırken aşkı da bulabilecek midir, izleyicilerin merakını cezbetmektedir.

Sandık Kokusu'nun Irmak'ı Meriç Aral kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Meriç Aral, 17 Kasım 1988 tarihinde İstanbul'da doğmuş, avukatlık yapan bir ailenin çocuğu olarak büyümüştür. İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Aral, aynı zamanda karşılaştırmalı edebiyat bölümünde de eğitim almıştır.

Sandık Kokusu'nun Irmak'ı Meriç Aral  evli mi, sevgilisi kim?

Meriç Aral evli değildir. Yaklaşık 5 yıldır Leyla ve Mecnun dizisi ile tanınan Serkan Keskin ile birliktedir.

Meriç Aral ve kariyeri

Oyunculuk kariyerine Sultan dizisi ile adım atan Aral, daha sonra Medcezir, Yüksek Sosyete, Söz, Kırmızı Oda gibi önemli projelerde yer almıştır.

Aral sosyal medya hesaplarını da aktif bir şekilde kullanmaktadır. Instagram, Twitter ve Facebook üzerinden hayranlarıyla iletişim kurarak projelerini ve günlük yaşantısını paylaşmaktadır.

Meriç Aral'ın kariyerinde yer aldığı diziler arasında Sultan, Medcezir, Yüksek Sosyete, Söz, Kırmızı Oda gibi önemli yapımların yanı sıra Unutursam Fısılda ve Hesapta Aşk gibi sinema projeleri de bulunmaktadır. Şu an itibariyle Sandık Kokusu dizisindeki Irmak karakteri ile ekranlarda izleyici karşısında yer almakta ve performansıyla beğeni toplamaktadır.