Sevgililer Günü, aşkı ifade etmenin en özel zamanıdır ve sevgiliniz için mükemmel bir hediye seçmek, duygularınızı en iyi şekilde yansıtmanın bir yoludur. Kokunun büyüleyici gücüyle romantizmi pekiştirmek istiyorsanız, en uygun erkek parfümleriyle ilgili bir arayışa girmiş olabilirsiniz. Acqua di Parma'dan Bond No.9'a, klasik Chanel'den modern Prada'ya kadar uzanan seçenekler, her erkeğin tarzına ve kişiliğine hitap ediyor. Bu özel gün için seçeceğiniz parfüm, sevgilinize duyduğunuz sevgiyi ve özeni en etkileyici şekilde ifade edecek unutulmaz bir armağan olacaktır. İşte size en uygun ve en etkileyici 5 erkek parfümü önerisi...

Acqua di Parma Oud EDP

Gözlerinizi kapatıp şu ana kadar kokladığınız en pahalı parfümün havasını hatırlamaya çalışırsanız muhtemelen aklınıza akvaryum ağaçlarının kokulu çekirdeği olan Oud gelir. Yani şunu söylemek yeterli: Erkeğiniz Acqua di Parma Oud Eau de Parfum'un her damlasında lüksün kokusunu alabilecek. Zengin, ışıltılı koku, bergamot, portakal, Haiti Amyris yağı, deri akoru ve misk ile tamamlanarak tamamen büyüleneceği bir kolonya yaratıyor.


Bond No.9 New York Lafayette Street

Bond No.9 New York'un Lafayette Street Eau de Parfum, Soho, Little Italy ve Chinatown da dahil olmak üzere Manhattan şehir merkezinin en ünlü mahallelerinden birkaçını kesen ikonik bir caddeden ilham aldı. Kıymetliniz, havalı yılan derisi desenli zarif siyah şişede bergamot, gri amber, kişniş ve kuru odun notalarının tadını çıkaracak. Siz ikiniz Sevgililer Günü yemeğinize çıkmadan önce bunu ona verin; böylece bütün gece eğilip onu koklamak isteyeceksiniz.


Chanel Bleu de Chanel

Chanel'den herhangi bir ürünü açmak başlı başına bir zevktir, bu nedenle sevgiliniz daha ilk andan itibaren etkilenecektir. İyi haber şu ki, Bleu de Chanel olduğu için daha da mutlu olacak. Narenciye akoru, vanilya, tonka fasulyesi, sandal ağacı ve sedir notalarıyla cesur, temiz ve şehvetli bu zamansız kolonya, büyüleyici, klasik bir koku yaratıyor. İster ona ilk kolonyasını hediye ediyor olun ister koleksiyonunu oluşturmanın ortasında olsun, Bleu de Chanel mutlaka sahip olunması gereken bir ürün.


Prada Les Infusions Iris Eau de Parfum

Narenciye aroması için Prada'nın Infusion D'Iris'ini tercih edin. Taze ve hafif, güçlü ve şehvetli, çağdaş ve gelenekselin kesiştiği İtalyan mandalina, sedir ağacı ve amber notaları, Sevgililer Günü'nüz için vazgeçilmez bir koku yaratır. Eğer erkeğiniz aşırı yoğun misk kokusu korkusuyla kolonya oyununa girmekte tereddüt ediyorsa, Prada'nın bu seçiminin sofistike tazeliğiyle fikrini değiştireceksiniz. Ayrıca tasarımcıya ait bir şeyin paketini açmaktan heyecan duyacaktır, çünkü bunu kim istemez ki?

Türkiye'de en çok araç FSM Köprüsü'nden geçiyor Türkiye'de en çok araç FSM Köprüsü'nden geçiyor

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Eau de Toilette Sprey

Alışveriş yaptığınız adam ister kolonya uzmanı olsun, isterse kokusu olarak Axe deodorantını tercih etsin, Issey Miyake'nin L'Eau d'Issey Pour Homme Eau de Toilette Sprey'i onun için işleri karıştırmanın mükemmel bir yoludur. Kolonya, tarçın, safran ve tütün alt tonlarıyla birlikte taze yuzu ve baharatlı odunsu notalara sahiptir ve en eğitimsiz burunları bile canlandıracaktır. O onun kokusunu sevecek ve siz de onu koklamayı seveceksiniz, yani herkes kazanacak.