Haber: Mustafa Işık

Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 4 - Gaziantep FK: 2 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 4 - Gaziantep FK: 2 (Maç sonucu)

Tokat 1. Amatör Ligi B Grubu'nda mücadele eden Tokat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü, Artovagücü Futbol Kulübü'ne konuk olduğu maçtan 3-1 galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Maçın galibiyetinin yanı sıra, Tokat ekibinin soyunma odasını temizleyerek yaptığı Fair-Play hareketi de büyük takdir topladı.

Zafer Karkacıer'in çalıştırdığı Tokat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü, Artovagücü Futbol Kulübü ile oynanan karşılaşmada 90 dakika boyunca kıyasıya bir mücadele verdi. Mücadelenin sonunda 3-1'lik skorla galip gelen Tokat ekibi, galibiyet sevincini yaşarken yeşil sahalarda ender rastlanan bir olaya imza attı. Futbolcular, maçın ardından soyunma odasını temizleyerek Fair-Play örneği gösterdiler.

Tokat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübünün yaptığı bu Fair-Play hareketi, spor camiasında takdirle karşılandı. Futbolseverler, Tokat ekibinin bu davranışının tüm takımlara örnek olması gerektiğini dile getirdiler.

Tokat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübünün Fair-Play örneği, sporun sadece kazanmaktan ibaret olmadığını, aynı zamanda saygı ve centilmenlik duygusu da barındırdığını gösteriyor. Bu davranış, Tokat ekibinin spora bakış açısını ve Fair-Play ruhunu da yansıtıyor.

Asp (9)Asp (7)Asp (8)Asp (5)Asp (3)Asp (4)Asp (2)Asp (1)